Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1710-2640 m
Alpint skiløb
193 Km
Lifte
36
Pister
18383222

Leje af ski Soldeu

I det bjergrige massivet Soldeu tilbyder fremragende skiløb. Soldeu er det perfekte sted for skiløbere og snowboardere, for begyndere og eksperter. De mange forskellige løjper, der er tilgængelig for alle skiløbere, lavet af Soldeu en destination station for alle elskere af Esporte og store rum.
Omdømme i denne ski station Soldeu er knyttet til de familiemæssige miljø, så skiløbere i alle aldre til at nyde frisk sne og en idyllisk ramme om din ferie
Skiløbere, der kommer til stationen Soldeu finde en familiær atmosfære og rask

Hvis du ønsker at leje ski i Soldeu, så tjek vores andre skisportssteder i Andorre massivet. : skisportssted Arinsal, skisportssted El Tarter, skisportssted Encamp, skisportssted La Massana, skisportssted Ordino, skisportssted Ordino-Arcalis, skisportssted Pal, skisportssted Pas de la Case. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Esports Calbo I
Esports Calbo I
Område : --
Adresse : Route Principale