Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1100-2620 m
Alpint skiløb
310 Km
Nordisk skiløb
33 Km
Lifte
68
Pister
2556349

Leje af ski Le Corbier

Spænd dine ski og hold ferie med familien i skistationen Corbier, beliggende i området Sybelles. Le Corbier er en bilfri fodgængerzone som en ekstra sikkerhed for dine børn. Stationen fik i øvrigt kvalitetsmærket famille Plus Montagne i 2006. Le Corbier afholder hvert år frankrigsmesterskabet for familieski, så tag hele familien med til Corbier. Le Corbier er en del af Frankrigs fjerde største skiområde med 310 km pister. Den er forbundet med nabostationerne via Mont Ouillon, Europas største sæter, så du har adgang til St Sorlin d’Arves, St Jean d’Arves, la Toussuire… Du kan løbe langrend på de mere end 25 km afmærkede løjper. Snowboardere har en freeride-zone og en snowpark til rådighed. Til glæde for de filminteresserede skigæster, er Le Corbier den årlige værtsby for en filmfestival. Du kan også forkæle dig selv efter en lang skidag med Le Corbiers fitnesscenter og spa-bad.
Hvis du ønsker at leje ski i Le Corbier, så tjek vores andre skisportssteder i Massif des Arves massivet. : skisportssted Albiez Montrond, skisportssted La Toussuire, skisportssted Les Bottières, skisportssted Saint Jean d'Arves, skisportssted Saint Sorlin d'Arves. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Noël Sports Centre Station
Noël Sports Centre Station
Område : --
Adresse : Agena
Skiset Résidence les Terrasses
Skiset Résidence les Terrasses
Område : --
Adresse : Résid'Hôtel