Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1100-2600 m
Alpint skiløb
220 Km
Nordisk skiløb
70 Km
Lifte
52
Pister
2427267

Leje af ski La Clusaz

Den velrenommerede skistation Clusaz er Edgar ion Grospirons og Guy Périllats favorit, to ud af de otte verdensmestre, der stammer fra dette skisted i Haute Savoie. Clusaz er på én gang en meget ungdommelig station og en typisk bjerglandsby, der siden 2007 kan prale af en télémix og i det hele taget er på forkant med udviklingen på franske skisteder. Med sin orientering mod Aravis og Confins-dalen kan Clusaz lægge hus til alle former for snesport. Byens skiområde strækker sig over 128 km afmærkede alpinskipister og 70 km langrendsløjper og skating. De to plateauer, Confins og Confins-Vallée du Bouchet er fremragende til langrendsture. Stationen er udstyret med adskillige snes snekanoner, svarende til et netværk på 50 hektarer med kunstigt produceret sne, der giver dig mulighed for at suse ned af pisterne hele sæsonen igennem, og både dag og nat.
Hvis du ønsker at leje ski i La Clusaz, så tjek vores andre skisportssteder i Les Aravis massivet. : skisportssted Le Grand Bornand. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Sport Boutique (magasin principal)
Sport Boutique (magasin principal)
Område : --
Adresse : 176 route des Grandes Alpes