Hvornår tager I på skiferie?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)

Leje af ski Skiset Bordes d'Envalira

122 Edifici Prat de Baix, Bloc B - Carretera General n°2 Bordes d'Envalira, AD100 Canillo-Bordes d'Envalira
Timer
Uge : 08.30-13.30/15.30-19.00
Weekend : 08.00-19.00
Sprog talt :
Catalan-CA English-EN Espagnol-ES Français-FR Portugues-PT
8h11h14h17h20h

Hvis du har reserveret bolig i på vores skisportssted Bordes d'Envalira for at nyde glæden ved skiløb, har du gjort det rigtige valg. Når du kommer til skisportsstedet Bordes d'Envalira inviterer vi dig til at komme og besøge vores Skiset butik Skiset Bordes d'Envalira. Hvis du ikke kender skisportsstedet Bordes d'Envalira særlige godt, tilbyder vi dig et interaktivt kort over stedet, på den måde kan du visualisere din bolig og vores butik Skiset Bordes d'Envalira på samme tid.Når du kommer, byder vores team dig velkommen og vil være glad for at kunne hjælpe dig.For din komfort og glædes skyld, finder du i vores butik også stort udvalg af udstyr, tilbehør og tøj.

Leje i Skiset Bordes d'Envalira butikken giver dig mulighed for at få udstyr til de bedste priser, så vent ikke længere!
Du kan finde alle oplysninger om stationen her: Skisportssted Bordes d'Envalira
Denne butik anvender det bedste inden for teknologien: et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet