Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1650-2750 m
Alpint skiløb
185 Km
Nordisk skiløb
10 Km
Lifte
52
Pister
21454010

Leje af ski Vars

De to stationer Vars og Risoul udgør skiområdet Forêt Blanche. Det vidtstrakte skiområde ligger i 1850 m højde og har 180 km pister midt i en skov af lærketræer. Vars pister, der dækker fire bjergsider, er snesikre fra naturens hånd og bliver grundigt vedligeholdt hver dag. Via sit effektive sneproduktionssystem, der fungerer i hele skisæsonen, holder stationen Vars aldrig pause, i op til 2600 m højde. På landsplan kommer Vars på en 16. plads blandt de store højtbeliggende stationer. De sorte pisters høje kvalitet giver skiløberne mulighed for suveræne præstationer. Området har dog også adskillige pister for alle niveauer. Selv juniorskiløbere har rigelig med plads til at træne. Er du eventyrlysten? Så prøv et nyt skikoncept: Snow Tubing er en moderne kælk, der glider på en stor oppustelig gummipude.
Hvis du ønsker at leje ski i Vars, så tjek vores andre skisportssteder i Embrunais - Parpaillon massivet. : skisportssted Les Orres, skisportssted Risoul. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Au shop
Au shop
Område : --
Adresse : rés. Les Marmottons
L'atelier
L'atelier
Område : --
Adresse : Résidence Seignon
Orain Sport
Orain Sport
Område : --
Adresse : Centre Station
X-Trem Skiset
X-Trem Skiset
Område : --
Adresse : Résidence L'Albane Pierre et Vacances