Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1430-2600 m
Alpint skiløb
150 Km
Nordisk skiløb
10 Km
Lifte
30
Pister
2028329

Leje af ski Valmeinier

Skisportsstedet Valmeinier er det nyeste af Maurienne-skisportsstederne. I fugleflugslinje er det beliggende nogle få kilometer fra Nationalparken i La Vanoise, i hjertet af Valmeinier - Valloire (150km pister). Stedet har fine sneforhold og et enestående antal soltimer.Valmeinier liggger i 1500 meters højde, med direkte adgang til pisterne og er et skilandsby, der har bevaret sit oprindelige særpræg, med små gader, stenhuse og tage af kalkstensfliser.Valmeinier råder desuden over et skisportssted i 1800 meters højde, ligeledes for foden af pisterne. Valmeinier 1800 er bygget, så det passer ind i landskabet og er hyggeligt og funktionelt.Gratis busforbindelser kører regelmæssigt frem og tilbage mellem Valmeinier 1500 og 1800.
Hvis du ønsker at leje ski i Valmeinier, så tjek vores andre skisportssteder i Les Cerces massivet. : skisportssted Montgenèvre, skisportssted Valfréjus, skisportssted Valloire. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Top Ski I
Top Ski I
Område : --
Adresse : Hôtel les Carrettes
Top Ski I I
Top Ski I I
Område : --
Adresse : Les Lumières des Neiges 2
Top Ski I I I
Top Ski I I I
Område : --
Adresse : Le Renne
Top Ski V
Top Ski V
Område : --
Adresse : Le Grand Panorama 1