Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1300-2811 m
Alpint skiløb
340 Km
Lifte
97
Pister
14215345

Leje af ski St. Anton

Ved foden af Valluga-bjerget ligger St. Anton, et af de største og mest tilgængelige skisportssteder i Europa. St. Antons første skiklub åbnede i Alberg-området i 1280 m højde i 1901.
Der er 280 km pister for alle niveauer, og skiløbere fra hele verden giver stedet en blandet og international stemning. Verdens skiløbere kommer for de 180 km off-pister, de 40 km langrendsløjper, men også for stationens udbud af afterski. De 150 snekanoner sørger for et konstant snedække.
Udover skiløb byder stationen på en bred vifte af sportsaktiviteter: Curling, randonnee, skøjteløb, udendørs og indendørs svømmehaller, indendørs tennis, kælk, squash, paragliding…
Men stedets muligheder for afterski er også værd at fremhæve: 18 restauranter, 3 diskoteker, 8 is-barer, 8 barer og et skimuseum. De mest magelige gæster kan løbe direkte fra dagens sidste pist til hyttens dør, få varmen og spise Kaiserschmarren, en specialtet bestående af pandekagestrimler.
Hvis du ønsker at leje ski i St. Anton, så tjek vores andre skisportssteder i Verwall massivet. : skisportssted Kappl, skisportssted See / Paznaun, skisportssted St. Christoph. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Alber Sport St. Christoph
Alber Sport St. Christoph
Område : --
Adresse : Hnr. 28
Check In Galzig
Check In Galzig
Område : --
Adresse : Kandaharweg 2
Check In Nasserein
Check In Nasserein
Område : --
Adresse : Nassereinergasse 8