Hvis du fortsætter dit besøg på denne hjemmeside, accepterer du anvendelsen af cookies til brug i statistikker, services og reklamer. Flere detaljer. Mere information Luk
Skileje : St. Anton
Din skileje:
Leje indtil medtaget
Syvende dags gratis, spørg i butikken

St. Anton

1300 m - 2811 m
340
97
Pister: 14215345
Ved foden af Valluga-bjerget ligger St. Anton, et af de største og mest tilgængelige skisportssteder i Europa. St. Antons første skiklub åbnede i Alberg-området i 1280 m højde i 1901.
Der er 280 km pister for alle niveauer, og skiløbere fra hele verden giver stedet en blandet og international stemning. Verdens skiløbere kommer for de 180 km off-pister, de 40 km langrendsløjper, men også for stationens udbud af afterski. De 150 snekanoner sørger for et konstant snedække.
Udover skiløb byder stationen på en bred vifte af sportsaktiviteter: Curling, randonnee, skøjteløb, udendørs og indendørs svømmehaller, indendørs tennis, kælk, squash, paragliding…
Men stedets muligheder for afterski er også værd at fremhæve: 18 restauranter, 3 diskoteker, 8 is-barer, 8 barer og et skimuseum. De mest magelige gæster kan løbe direkte fra dagens sidste pist til hyttens dør, få varmen og spise Kaiserschmarren, en specialtet bestående af pandekagestrimler.
Vælg en butik