Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1350-3340 m
Alpint skiløb
144 Km
Nordisk skiløb
16 Km
Lifte
34
Pister
674827

Leje af ski Sölden - Hochsölden

I det bjergrige massivet Sölden - Hochsölden tilbyder fremragende skiløb. Sölden - Hochsölden er det perfekte sted for skiløbere og snowboardere, for begyndere og eksperter. De mange forskellige løjper, der er tilgængelig for alle skiløbere, lavet af Sölden - Hochsölden en destination station for alle elskere af Esporte og store rum.
Omdømme i denne ski station Sölden - Hochsölden er knyttet til de familiemæssige miljø, så skiløbere i alle aldre til at nyde frisk sne og en idyllisk ramme om din ferie
Skiløbere, der kommer til stationen Sölden - Hochsölden finde en familiær atmosfære og rask

Hvis du ønsker at leje ski i Sölden - Hochsölden, så tjek vores andre skisportssteder i Ötztaler Alpen massivet. : skisportssted Obergurgl - Hochgurgl, skisportssted Oetz, skisportssted Pitztal Hochzeiger - Arzl, skisportssted Pitztal Hochzeiger - Jerzens, skisportssted Pitztal Hochzeiger - St. Leonh, skisportssted Sautens, skisportssted Umhausen, skisportssted Vent. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Sunup Sports Hochsölden
Sunup Sports Hochsölden
Område : --
Adresse : Hochsöldenstr. 24
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Område : --
Adresse : Giggijochstr. 10
Sunup Sports Zentrum
Sunup Sports Zentrum
Område : --
Adresse : Dorfstrasse 5