Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1200-2800 m
Alpint skiløb
250 Km
Nordisk skiløb
35 Km
Lifte
61
Pister
23313513

Leje af ski Serre Chevalier Chantemerle

I det bjergrige massivet Serre Chevalier Chantemerle tilbyder fremragende skiløb. Serre Chevalier Chantemerle er det perfekte sted for skiløbere og snowboardere, for begyndere og eksperter. De mange forskellige løjper, der er tilgængelig for alle skiløbere, lavet af Serre Chevalier Chantemerle en destination station for alle elskere af Esporte og store rum.
Omdømme i denne ski station Serre Chevalier Chantemerle er knyttet til de familiemæssige miljø, så skiløbere i alle aldre til at nyde frisk sne og en idyllisk ramme om din ferie
Skiløbere, der kommer til stationen Serre Chevalier Chantemerle finde en familiær atmosfære og rask

Hvis du ønsker at leje ski i Serre Chevalier Chantemerle, så tjek vores andre skisportssteder i Les Écrins massivet. : skisportssted Chaillol, skisportssted Orcières Merlette, skisportssted Puy St Vincent, skisportssted Saint Léger Les Mélèzes, skisportssted Serre Chevalier Briançon. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Skiset Chantemerle
Skiset Chantemerle
Område : --
Adresse : Centre Commercial le Serre d'Aigle