Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1200-2064 m
Alpint skiløb
20 Km
Lifte
9
Pister
1091

Leje af ski Seefeld

Vintersportsstedet Seefeld ligger cirka tyve kilometer vest for Innsbruck og cirka 10 kilometer fra den tyske grænse. Med sine mange gode hoteller er Seefeld en af Tyrols største og mest attraktive skisportsbyer. Bemærk, skiområdet fremviser ikke nogen særlig sværhedsgrad, hvilket er sjældent efter østrigske standarder. Skistationen Seefeld fortjener dog opmærksomhed med sine mange fordele. Den ligger i naturparken Wildmoos, og 90% af pisterne kan dækkes med kunstsne. Der findes forbavsende nok gode muligheder for off-pisteløb, bycentrum er bilfri, og området Happy Ski, der omfatter de største tyske stationer, tidobler det samlede skiareal. Derudover kan langrendsløbere og ikke-skiløbere opleve det privilegium at glide henover de pister, hvor OL i Innsbruck blev holdt i 1964 og 1976 eller få glæde af de mange aktiviteter, stationen byder på. Alt på Olympiaregion Seefeld, fra det familievenlige skiområde til de berømte pister, garanterer dig en uforglemmelig vinterferie.
Hvis du ønsker at leje ski i Seefeld, så tjek vores andre skisportssteder i Karwendel massivet. : skisportssted Scharnitz. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Ski Rent Sportartikel I
Ski Rent Sportartikel I
Område : --
Adresse : Andreas Hofer Strasse 292
Skiset
Skiset
Område : --
Adresse : Münchner Str. 445