Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
620-1957 m
Alpint skiløb
279 Km
Nordisk skiløb
11 Km
Lifte
91
Pister
13412817

Leje af ski Scheffau

Lej dine ski så hurtigt som muligt, og kom og oplev den tyrolske vinter! SkiWelt Wilder Kaiser i Kitzbühl midt i Alperne er et af Østrigs største skiområder, der omfatter 14 landsbyer, blandt andet Scheffau, Ellmau, Going, Westendorf… Der er 250 kilometer pistnetværk, hvoraf de 160 er udstyret med snekanoner, over 90 moderne skilifte samt 73 hyggelige hytter! Skiløb for familien, pukkelpister til de mere trænede, solrige pister med nedkørsler på 6 kilometer på puddersne, der er for enhver smag og fornøjelse. Børnene bliver ikke glemt, da de tilbydes et program med organiserede aktiviteter eller forlystelser i Kaiserwelt, en forlystelsespark i 1650 m højde.
Hvis du ønsker at leje ski i Scheffau, så tjek vores andre skisportssteder i Kaisergebirge massivet. : skisportssted Ellmau, skisportssted Söll. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Sportshop Rainer
Sportshop Rainer
Område : --
Adresse : Dorf 29