Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1430-3334 m
Alpint skiløb
62 Km
Nordisk skiløb
15 Km
Lifte
29
Pister
323175

Leje af ski Sauze d'Oulx

La Sauze d’Oulx ligger i hjertet af de sydvestlige Alper i skiområdet Via Lattea (mælkevejen). De 320 km pister i 1510 m højde med deres 51 skilifte er parat til at modtage skiløbere på alle niveauer. Et bredt udvalg af sportsaktiviteter udbydes: Snescooter, skøjteløb, heliski, randonnee, monoski, slalom, snesko… Hvis du ikke er sportsfreak, og du har nok i pisterne, er der saunaer, et marked, biografer, massagefaciliteter, 39 barer, 2 diskoteker, 29 restauranter, billard, bordtennis… Er du forboldfan? Så er der også noget for dig: Der er nemlig ekskursioner til fodboldkampe mellem Juventus eller AC Milan. Som kulturel afterski er der mulighed for at besøge den nærmeste omegn og den berømte kilde i Sauze d’Oulx. På trods af alle sine afterskifaciliteter har stationen bevaret sin traditionelle italienske charme..
Hvis du ønsker at leje ski i Sauze d'Oulx, så tjek vores andre skisportssteder i Piémont massivet. : skisportssted Bardonecchia, skisportssted Cesana Torinese, skisportssted Claviere, skisportssted Prato Nevoso, skisportssted Sestrière. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Lo Sportivo
Lo Sportivo
Område : --
Adresse : P.zza Miramonti 11