Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1640-2750 m
Alpint skiløb
35 Km
Lifte
18
Pister
9372

Leje af ski Saint Pierre Dels Forcats

I det bjergrige massivet Saint Pierre Dels Forcats tilbyder fremragende skiløb. Saint Pierre Dels Forcats er det perfekte sted for skiløbere og snowboardere, for begyndere og eksperter. De mange forskellige løjper, der er tilgængelig for alle skiløbere, lavet af Saint Pierre Dels Forcats en destination station for alle elskere af Esporte og store rum.
Omdømme i denne ski station Saint Pierre Dels Forcats er knyttet til de familiemæssige miljø, så skiløbere i alle aldre til at nyde frisk sne og en idyllisk ramme om din ferie
Skiløbere, der kommer til stationen Saint Pierre Dels Forcats finde en familiær atmosfære og rask

Hvis du ønsker at leje ski i Saint Pierre Dels Forcats, så tjek vores andre skisportssteder i Pyrénées Catalanes massivet. : skisportssted Ax Bonascre, skisportssted Font Romeu, skisportssted Formiguères, skisportssted Les Angles, skisportssted Pyrénées 2000, skisportssted Viella. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Montania
Montania
Område : --
Adresse : Route des Pistes