Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
2050-2640 m
Alpint skiløb
210 Km
Lifte
65
Pister
15433224

Leje af ski Pas de la Case

Vintersportsstedet Pas de la Casa ligger lige ved grænsen til Frankrig i 2050 m højde i egnen Grandvalira i Andorra. Du kan nyde over 100 km pister betjent af 32 skilifte. Stationen er fortrinlig til skiløbere på begynder- og højniveau, men især til middelgode skiløbere. Der er 382 snekanoner, en snowpark med en halfpipe og en pist til boardercross. Du kan også prøve monoski, snesko eller natski. Afterskiing i Pas de la Casa har ry for at være Pyrenæernes bedste. Der er nemlig et stort antal barer, diskoteker, 40 restauranter… Hvis du ønsker en mere afslappende afterski, kan du besøge spa-badene eller kurstedet Caldea, 30 km fra stationen. Pas de la Casa tilbyder også børnepasning for børn under tre år. Og så er det værd at huske, at skistedet er let at komme til fra begge sider af grænsen og ligger i nærheden af Toulouse og Barcelona.
Hvis du ønsker at leje ski i Pas de la Case, så tjek vores andre skisportssteder i Andorre massivet. : skisportssted Arinsal, skisportssted El Tarter, skisportssted Encamp, skisportssted La Massana, skisportssted Ordino, skisportssted Ordino-Arcalis, skisportssted Pal, skisportssted Soldeu. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Skiset Pioners
Skiset Pioners
Område : --
Adresse : Edifici Sapporo Av d'Encamp 23
Surf Evasio 2
Surf Evasio 2
Område : --
Adresse : Plaça dels Vaquers