Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1350-3330 m
Alpint skiløb
250 Km
Nordisk skiløb
30 Km
Lifte
81
Pister
43344016

Leje af ski Oz en Oisans

Den lille skistation Oz en Oisans, der blev slået sammen med skiområdet Les Rousses for ti år siden, er nabo til vintersportsstederne Vaujany og Alpe d’Huez. Oz tilbyder skiaktiviteter i alle sværhedgrader. Med en højdeforskel på 2200 m er dens skipister fortrinlige til begyndere eller fans af freestyle. Det var i øvrigt i 2008, at Oz var vært for DéSaxé-pokalen, det franske pokalmesterskab Open Big Air for snowboard og freestyle. Under hele skiferien vil stationen overraske dig med sine friske og originale afterskiaktiviteter. Hele vinteren er der natski, snefodbold, nedkørsel i fakkeltog med rødvinstoddy, gamle, traditionelle lege, badeterapi og sauna, indendørs klatremure. Fans af langrend vil elske at løbe på de afmærkede ruter ved bjergsøerne (20 km) eller Pouran (10km).
Hvis du ønsker at leje ski i Oz en Oisans, så tjek vores andre skisportssteder i Les Grandes Rousses massivet. : skisportssted Alpe d'Huez, skisportssted Auris en Oisans, skisportssted Vaujany. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Ski Tonic 1
Ski Tonic 1
Område : --
Adresse : résidence des Pistes