Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1850-2725 m
Alpint skiløb
100 Km
Nordisk skiløb
45 Km
Lifte
30
Pister
2626206

Leje af ski Orcières Merlette

I det bjergrige massivet Orcières Merlette tilbyder fremragende skiløb. Orcières Merlette er det perfekte sted for skiløbere og snowboardere, for begyndere og eksperter. De mange forskellige løjper, der er tilgængelig for alle skiløbere, lavet af Orcières Merlette en destination station for alle elskere af Esporte og store rum.
Omdømme i denne ski station Orcières Merlette er knyttet til de familiemæssige miljø, så skiløbere i alle aldre til at nyde frisk sne og en idyllisk ramme om din ferie
Skiløbere, der kommer til stationen Orcières Merlette finde en familiær atmosfære og rask

Hvis du ønsker at leje ski i Orcières Merlette, så tjek vores andre skisportssteder i Les Écrins massivet. : skisportssted Chaillol, skisportssted Puy St Vincent, skisportssted Saint Léger Les Mélèzes, skisportssted Serre Chevalier Briançon, skisportssted Serre Chevalier Chantemerle. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Les Gentianes Sports I
Les Gentianes Sports I
Område : --
Adresse : Imm. Le Champsaur
Les Gentianes Sports II
Les Gentianes Sports II
Område : --
Adresse : Imm. Le Queyrelet