Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1000-1460 m
Alpint skiløb
37 Km
Nordisk skiløb
119 Km
Lifte
19
Pister
1010113

Leje af ski Métabief - Village

I det bjergrige massivet Métabief - Village tilbyder fremragende skiløb. Métabief - Village er det perfekte sted for skiløbere og snowboardere, for begyndere og eksperter. De mange forskellige løjper, der er tilgængelig for alle skiløbere, lavet af Métabief - Village en destination station for alle elskere af Esporte og store rum.
Omdømme i denne ski station Métabief - Village er knyttet til de familiemæssige miljø, så skiløbere i alle aldre til at nyde frisk sne og en idyllisk ramme om din ferie
Skiløbere, der kommer til stationen Métabief - Village finde en familiær atmosfære og rask

Hvis du ønsker at leje ski i Métabief - Village, så tjek vores andre skisportssteder i Massif du Jura massivet. : skisportssted Lelex, skisportssted Les Rousses, skisportssted Métabief - Jougne, skisportssted Mijoux - Col de la Faucille, skisportssted Morbier. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Sports Neige
Sports Neige
Område : --
Adresse : 3 place Xavier Authier