Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1680-2500 m
Alpint skiløb
60 Km
Nordisk skiløb
5 Km
Lifte
15
Pister
34183

Leje af ski Luz St Sauveur

Skiområdet Luz Ardiden ligger på siderne af en af Pyrenæernes smukkeste dale (Gavarnie, Pyrenæernes Nationalpark, Tourmalet-passet) i mellem 1700 til 2500 meter over landsbyen Luz Saint-Sauveur. Luz St Sauveur tilbyder mange fornøjelser, såsom styrtløb, godkendte KL-pister til speedskiing, pukkelpister, snowpark og randonnee. Fans af skiløb, vandreture til fods eller på snesko, alle kan finde en passende pist i Luz Ardiden. Luz Ardiden betjenes også af moderne skianlæg: 2 gondol-lifte med 6 pladser, et tæppe til nybegyndere på 135 meter og 65 snekanoner, der garanterer et snesikkert område i hele vintersæsonen. Alt er tilstede for at gøre pisterne i Luz tilgængelige for alle slags skiløb. Luz Saint-Sauveur har de hyggeligste og smukkeste landsbyrammer for en vellykket afterski.
Hvis du ønsker at leje ski i Luz St Sauveur, så tjek vores andre skisportssteder i Néouvielle massivet. : skisportssted Bareges, skisportssted Cauterets, skisportssted La Mongie, skisportssted Saint Lary Soulan PLA D'ADET. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Les mains dans la neige
Les mains dans la neige
Område : --
Adresse : Place du Mont Blanc