Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1816-3000 m
Alpint skiløb
115 Km
Nordisk skiløb
40 Km
Lifte
31
Pister
293712

Leje af ski Livigno

Skisportsstationen Livigno ligger midt i Alperne i Po-dalen i hjertet af Det Italineske Tibet. Den er beliggende i 1816 m højde, og via skipasset Alta Valtellina kan du nyde godt af 120 km pister, betjent af 31 skilifte samt 50 km langrendsløjper, der når op i en højde af 3000 m. Du vil møde skigæster fra hele verden i den internationale station. Stationen ligger godt i læ, har meget sol og er delt i to, en italiensk og en schweizisk side, selvom de begge ligger i Italien. Livigno byder på en række aktiviteter: Fitnesscenter, ture med calechevogn, skøjtebane, monoski, saunaer, kælkning, ridning, bjergbestigning, paragliding, bowling, telemark, curling, snescooter, vandreture… Der byder sig også mange muligheder om aftenen med barer, diskoteker, biografer, piano barer, spillehaller…
Hvis du ønsker at leje ski i Livigno, så tjek vores andre skisportssteder i Lombardie massivet. : skisportssted Aprica. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Vertigo
Vertigo
Område : --
Adresse : Via dala Gesa 555
Vertigo 2
Vertigo 2
Område : --
Adresse : Via Saroch 385