Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
960-2069 m
Alpint skiløb
185 Km
Nordisk skiløb
130 Km
Lifte
84
Pister
31594711

Leje af ski Les Saisies

Skistationen Les Saisies, mellem Højsavoyen og Savoyen, er beliggende mellem Beaufortain-dalen, der også kaldes Det Franske Tyrol, og Val d’Arly. Les Saisies blev grundlagt af østrigeren Erwin Eckl, der boede i landsbyen i 1935. Hr. Eckl havde visioner og sagde en dag: Her, på alpegræsgangene i Saisies-passet, på de græssende køers bjerg, er det helt uundgåeligt, at folk en dag vil bygge en hyggelig skistation!. Stationen Les Saisies ligger i 1150 til 2000 m højde og er med i skiområdet Diamant, der har 185 km afmærkede pister. Les Saisies, der har udsigt til Mont Blanc, ligger i passets sydside og har derfor gode sneforhold samt masser af sol til skigæsterne. Den olympiske station, der ligger i et reservat, fik vinger efter det 16. vinter-OL i Albertville i 1992, hvor den var vært for langrendskonkurrencen og sneskydning. Les Saisies ville ikke være nået dertil uden Franck Piccard, der er født på egnen, og som blev olympisk guld- og sølvmedaljevinder i superstorslalom og styrtløb ved OL i Calgary og Albertville i 1988 og 1992. Les Saisies har fremfor alt det smukkeste langrendsområde i Alperne. Stationen udbyder et stort og originalt udvalg af sportsaktiviteter: Snescooter om natten, go-kart på isen, luftdåb eller flyveture rundt om Mont Blanc med fly eller helikopter, skiløb på gletsjere… Er du kunst- og historieelsker, så gå ikke glip af økomuseet i Hautluce, besøg af den barokke kirke Saint-Jacques d’Assyrie, der figurerer på listen over Hauteluces historiske monumenter, det romanske kapel eller kalkmaleriet fra det 15. årh. i Belleville.
Hvis du ønsker at leje ski i Les Saisies, så tjek vores andre skisportssteder i Beaufortain massivet. : skisportssted Arêches Beaufort, skisportssted Arêches-Beaufort, skisportssted Crest Voland, skisportssted Notre Dame de Bellecombe. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
MMV Chalets des cimes
MMV Chalets des cimes
Område : --
Adresse : --
Piccard Sports Centre Station
Piccard Sports Centre Station
Område : --
Adresse : Centre Station - 170 av. des Jeux Olympiques
Piccard Sports La Foret
Piccard Sports La Foret
Område : --
Adresse : Forêt - Route du Mont Bisanne
Piccard Sports Le Hameau
Piccard Sports Le Hameau
Område : --
Adresse : Route du Mont Bisanne
Surf Shop
Surf Shop
Område : --
Adresse : Centre Station Avenue des Jeux Olympiques