Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1100-2620 m
Alpint skiløb
310 Km
Nordisk skiløb
33 Km
Lifte
68
Pister
2556349

Leje af ski La Toussuire

La Toussuire, beliggende på en vidtstrakt højslette i de nordlige Alper i 1800 m højde, er en familie- og sportsorienteret skistation. I La Toussuire kan skiløbere opleve en storslået panoramaudsigt på 360° fra toppen af Ouillon, der er Europas højeste græsklædte massiv, i 2431 m højde. La Toussuire, der ligger i hjertet af området Les Sybelles, har 310 km pister med en pæn højdeforskel og er et sandt paradis for begyndere og skiløbere på mellemniveau. La Toussuire har noget for enhver smag: Snowboard, slalom, langrend, randonnee, telemark, snowblade, snescooter, skijöring … Den franske slalom-mester Jean-Pierre Vidal træner desuden i La Toussuires skiklub. I La Toussuire kan du få nye stærke oplevelser med snake-gliss (en kollektiv slæde, der minder om et minitog). Slæderne er koblet sammen, og det er sjov og ballade for venner på skitur. Hvad angår afterski, kan du tilbringe festlige aftener med familien eller vennerne. De historie- og kulturinteresserede skigæster kan få mere at vide om egnen på Opinels museum og kulturmuseet samt besøge alle de barokke kirker.
Hvis du ønsker at leje ski i La Toussuire, så tjek vores andre skisportssteder i Massif des Arves massivet. : skisportssted Albiez Montrond, skisportssted Le Corbier, skisportssted Les Bottières, skisportssted Saint Jean d'Arves, skisportssted Saint Sorlin d'Arves. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Le Chamois Sports
Le Chamois Sports
Område : --
Adresse : 97 rue Blanche