Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
530-2500 m
Alpint skiløb
139 Km
Lifte
51
Pister
35968

Leje af ski Königsleiten

Som den østlige port til Zillertal Arena byder den gæstfrie landsby Königsleiten alle vinterfreaks velkommen! Den romantiske skiby Königsleiten, der ligger i 1.600 m højde, viser, hvad den kan: Sjov på pisterne på ski og boards, afterski og bjerghytternes magi - det rene liv venter dig. Landsbyen og skiområdet er absolut snesikkert, og afterski garanterer en atmosfære, som du aldrig glemmer. Om aftenen vækkes Königsleiten til live for enhver pistefreak. Uforglemmelige timer i restauranterne og varme nætter i barer og diskoteker vil blive hængende i hukommelsen!

Hvis du ønsker at leje ski i Königsleiten, så tjek vores andre skisportssteder i Zillertaler Alpen massivet. : skisportssted Gerlos, skisportssted Hippach, skisportssted Mayrhofen im Zillertal, skisportssted Ramsau i. Zillertal, skisportssted Schwendau. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Rieder's Sportshop
Rieder's Sportshop
Område : --
Adresse : Königsleiten 101