Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1400-2872 m
Alpint skiløb
238 Km
Nordisk skiløb
74 Km
Lifte
44
Pister
381503319

Leje af ski Ischgl

Den tyrolske skistation Ischgl ligger i Paznaun-dalen i mellem 1370 og 2700 m højde. Ischgl ligger højt og er derfor snesikker i hele skisæsonen fra november til maj. Ischgl, der har ry for at være Østrigs næstbedste skistation, tilbyder skiløbere og snowboardere en kvalitetssikker skiferie. Det østrigske vintersportssted har udviklet sig i takt med tiden og er i dag udstyret med over 40 moderne og hurtige skilifte til skiløbere på alle niveauer. Hvis du reserverer dit skiudstyr på skiset.com, kan du få dine ski og skistøvler udleveret ved ankomsten til Ischgl og boltre dig med det samme i skiområdet Silvretta ski Arena. Ischgl og stationerne Galtur, Kappl og See danner tilsammen et fornemt pistnetværk på over 200 km. Med skipasset Silvretta kan du også besøge den schweiziske station Sammaun, til fods vel at mærke.
Hvis du ønsker at leje ski i Ischgl, så tjek vores andre skisportssteder i Silvretta massivet. : skisportssted Schruns-Tschagguns, skisportssted St. Gallenkirch. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Sport & Mode Zangerl
Sport & Mode Zangerl
Område : --
Adresse : Dorfstrasse 63