Hvis du fortsætter dit besøg på denne hjemmeside, accepterer du anvendelsen af cookies til brug i statistikker, services og reklamer. Flere detaljer. Mere information Luk

Atomic

Se skiudstyr : Atomic
Atomic Cloud Eleven Arc
Atomic Cloud Eleven Arc
Den spritnye Atomic Cloud Eleven er den ideelle ski til en dag på perfekt stampede pister. Cloud Eleven er gjort specielt let til kvinder og har en V-form, der gør løb lettere i sving, og er beregnet til dygtige skiløbere, der ønsker en elegant ski.
Atomic Nomad [S] Radon
Atomic Nomad [S] Radon
Radon er udstyret med den nye teknologi Atomic ARC, der gør det muligt at bevare skienes naturlige flex for en maksimal styring og komfort.
Atomic Nomad [S] Tune Plus
Atomic Nomad [S] Tune Plus
Nomad [S] Tune Plus er de ideelle ski til alsidige skiløbere, der gør fremskridt, og som ønsker at løbe hurtigere i fuld tryghed.
Atomic Redster Doubledeck GS
Atomic Redster Doubledeck GS
Atomic Redster Doubledeck er den ideelle ski til skiløbere på pisten, som vil udnytte denne nye eksklusive teknologi, der stammer fra verdensmesterskabet. Resultat: Enestående ski til store og hurtige kurver på pisten.
Atomic Redster Doubledeck SL
Atomic Redster Doubledeck SL
Denne tredje generation af Redster Doubledeck leverer endnu større kraft, præcision og stabilitet. Resultat: Nu mangler du blot nummeret på ryggen!
Atomic Rival
Atomic Rival
Den sidstfødte i Vantage-familien hedder Rival: En All Montain Rocker-konstruktion med skovl og hæl, der giver en nyt niveau af alsidighed og absorberer vibrationerne over hele skiens længde.
Atomic Rival
Atomic Rival
Den sidstfødte i Vantage-familien hedder Rival: En All Montain Rocker-konstruktion med skovl og hæl, der giver en nyt niveau af alsidighed og absorberer vibrationerne over hele skiens længde.

Blizzard

Se skiudstyr : Blizzard
Blizzard Brahma
Blizzard Brahma
Brahma, der stammer fra "Bullride-sortimentet", er en videreførelse af FlipCore-konstruktionen og teknologien, der gør disse ski utroligt lette og manøvredygtige. Med en taljering på 88 mm og 3 lag Titanal er Brahma en dynamisk ski til fuld all-mountain-/
Blizzard Power 600 FS IQ
Blizzard Power 600 FS IQ
Power-sortimentet er designet til at sikre kantgreb et og en sensationel styring på hård sne. Disse ski er smidige og hurtigt reagerende ved ændringer af skæring, så du kan løbe trygt.
Blizzard Viva 400 IQ
Blizzard Viva 400 IQ
Viva 400 IQ er en perfekt balance mellem vægt og performance for skiløbere, der udvikler sig på stampede pister. Selv om denne ski er meget let, har den altid et fast greb selv i hård sne.
Blizzard X-Power 770 IQ
Blizzard X-Power 770 IQ
X-Power-sortimentet er designet til større alsidighed på hård eller blød sne uanset terrænet. Den meget progressive Rocker-konstruktion i skovl og hæl gør skien meget let at styre. Bindingernes IQ-integration reducerer vibrationerne og gør det muligt at o

Dynastar

Se skiudstyr : Dynastar
Dynastar Active Easy
Dynastar Active Easy
Ultralet og flot skovl til at lette løb i kurver, rocker-skovl og hælstykke for let afsæt og fremme af sikkerhed: Disse ski forener glæde og fremskridt!
Dynastar Chrome 72 CR
Dynastar Chrome 72 CR
Chrome er det nye udvalg af Dynastar-ski dedikeret til pisten. Chrome 72 CR deler sin brors (74 CR) brusende temperament, samtidig med at den er mere tilgængelig med hensyn til performance.
Dynastar Exclusive Elite Light
Dynastar Exclusive Elite Light
Exclusive Elite Light forener ydeevne og elegance, men også lethed med den lightcore (træ/rohacell). Den er især tiltænkt erfarne løbere, som den fryder på pisten med sin sportslige karakter.
Dynastar Neva 78
Dynastar Neva 78
Med en bredde på 78 mm ved taljen og en fin Rocker-konstruktion forener Neva 78 performance og alsidighed i ethvert terræn og enhver sne. Den lette struktur giver ekstra komfort, som man ville vil være foruden!
Dynastar Powertrack 79
Dynastar Powertrack 79
Den nye Powertrack 79 er et nyt syn på all-mountain-skien: Den forener forskellige teknologier for piste- og freeride-ski og giver en maksimal blidhed i kurver og har et perfekt greb på kanten. Den perfekte ski til samtlige snetyper.

Fischer

Se skiudstyr : Fischer
Fischer Motive 80 XTR
Fischer Motive 80 XTR
Motive 80, der talrige gange er præmieret i specialpressen, er en reference blandt all-mountain-ski. Den har en traditionel konstruktion med lige felt og en let Rocker-skovl og placerer sig blandt de mest sportslige i kategorien.
Fischer XTR Motive
Fischer XTR Motive
Denne All Mountain ROCKER-ski med en talje på 76 mm er yderst pålidelig. Skiløbere, der gør fremskridt, vil sætte stor pris på denne alsidige ski.

Head

Se skiudstyr : Head
Head Chip Prestige
Head Chip Prestige
Den stammer fra Supershape-sortimentet. Det intelligente Head-system bevarer energien, der lægges i kurverne, og gengiver den til dine ski. Jo hurtigere du løber på skiene, jo mere aggressive bliver de. Du vil blot mangle en radardetektor.
Head i.Supershape Magnum
Head i.Supershape Magnum
Krævende svingradius, men også manøvredygtig ved høj hastighed, mellembred talje for større alsidighed og konkurrenceorienteret sandwichkonstruktion; denne ski er beregnet til de meget øvede løbere.
Head i.Supershape Rally
Head i.Supershape Rally
Supershape har gjort sig berømt ved at give disse ski, der stammer fra ski til konkurrenceløb, en meget legende karakter. Rally ligger midt i dette sortiment med et stort anvendelsesområde på pisterne og sikrer maksimal glæde i enhver form for sne.
Head i.Supershape Speed
Head i.Supershape Speed
This typical carving ski is at the top of experts' and ski instructors' lists: the versatile ski has a sidecut located somewhere between a giant and a slalom ski and keeps enough speed in reserve for absolute control of the mountain.
Head Integrale 600
Head Integrale 600
Siden carving blev opfundet, har man måttet vælge mellem en offensiv ski, en levende ski, en ski uden udskridning eller en mere smidig og alsidig ski. Head præsenterer den første ski, der har det hele på én gang.
Head Joy S
Head Joy S
Head har til udformningen af sin nye ski til kvinder anvendt hele teknologien til glæden ved skiløb! De anvendte materialer gør det muligt for denne ski at placere sig blandt de letteste i kategorien samtidig med at de sikrer en enestående skiperformance.
Head Rev 70 Track
Head Rev 70 Track
Rev 70 med sin nye Head ERA 3.0-teknologi gør det muligt ikke alene at drage fordel af en Rocker-skis manøvredygtighed, men samtidig et umiddelbart greb og en stabil skovl. Drømmeski for nye skiløbere.
Head Rev 78 R
Head Rev 78 R
Ny teknologi fra Head: ERA 3.0 gør det ikke alene muligt at drage fordel af en Rocker-skis manøvredygtighed, men giver også et umiddelbart greb og en stabil skovl. Rev 78 er den perfekte kombination af lethed og ydeevne i ethvert terræn.
Head Super Joy
Head Super Joy
Den banebrydende Super Joy fra det nye Head-sortiment til kvinder gør målet fuldt for de bedste kvindelige skiløbere. Denne ski til et hidtil uset forhold mellem præcision og lethed takket være sin ultralette grafen- og bicellekerne.  Den reaktionsevne gi
Head Supershape Team LR
Head Supershape Team LR
Til de første kurver, hop og forfølgelsesløb blandt venner. Denne ski er designet til læring og forsynet med ERA-teknologien², der fremmer drejning og skæring af kurver.

K2

Se skiudstyr : K2
K2 Charger
K2 Charger
Charger, der er best-seller i Tyskland i 2014, er præmieret talrige gange i specialpressen. Denne levende og meget dynamiske ski giver gode skiløbere, der elsker at udfordre deres teknik, tillid.
K2 Potion 76 Ti
K2 Potion 76 Ti
K2-skien til kvinder adskiller sig fra andre mærker ved sit meget dæmpede løb. Potion 76 Ti er en meget dynamisk all-mountain-ski: Den har en perfekt balance mellem sportslighed og komfort!
K2 Shreditor 92
K2 Shreditor 92
Den er Shreditor-familiens sidstfødte. Den er et enestående kompromis mellem en freestyle- og en freeride-ski med sin legende karakter og manøvredygtighed og er kendetegnet ved mere smidige følelser end forgængerne.

Kastle

Se skiudstyr : Kastle
Kastle LX 72
Kastle LX 72
LX 72 er en super let ski, der er designet til anvendelse på pisten. Den har en meget progressiv skovl, der er kendetegnet for Kästle-ski, og den konstruktion i træ og titanal borger for mærkets seriøsitet. LX72 er endelig meget tilgængelig, samtidig med
Kastle MX 83
Kastle MX 83
MX83 forener en traditionel konstruktion (lige felt, dobbelte titanal-plader) med et let genkendeligt design med en meget progressiv skovl. MX83 er meget let tilgængelig og kan anvendes af et bredt publikum, samtidig med at den tilbyder de mest krævende s

Lacroix

Se skiudstyr : Lacroix
Lacroix Icerunner
Lacroix Icerunner
Icerunner forener manøvredygtighed og stabilitet for en enestående følelse uanset sneen. Erfarne skiløbere vil værdsætte denne effektive og legende ski, der er bindeleddet mellem sport og fritidsfornøjelse. Race-designet med mærkets farver giver endnu stø
Lacroix Mach Carbon
Lacroix Mach Carbon
Hvordan adskiller Lacroix-skien sig fra andre ski? Den er resultatet af industrielle og strategiske valg, der privilegerer produktionen i en lille serie og materialernes kvalitet. Styrken er kendetegnende ved den nye CARBON MACH. Denne ski er fuldt tilgæ
Lacroix Pearl
Lacroix Pearl
Newly developed, with an LX sandwich structure, the Pearl possesses a more athletic nuance, giving it greater precision and stability on hard snow without sacrificing its original qualities of lightness, manoeuverability and versatility. Conceived for wom

Nordica

Se skiudstyr : Nordica
Nordica Avenger 78
Nordica Avenger 78
Avenger 78 er udviklet til skiløbere i mellemklassen, der ønsker ski, som vil hjælpe dem til at opleve kuperede kurver og dygtiggøre sig i fuld tryghed.
Nordica Belle to Belle
Nordica Belle to Belle
Belle to Belle er designet til skiløbere på mellemniveau eller avanceret niveau og en allround-ski, der er specielt beregnet til kvinder. Nordica har specifikt arbejdet på en struktur til en vægt, der er reduceret med 20 %, hvilket gør det let at manøvre

Rossignol

Se skiudstyr : Rossignol
Rossignol Experience 80
Rossignol Experience 80
All-mountain-ski til skiløbere fra mellemniveau til garvede løbere. Anvendelsen af en let trækerne og den nye AirTip-skovl placerer Experience 80 blandt de letteste i dette segment og blandt de mest behagelige på fødderne. Det er en yderst ideel ski til 1
Rossignol Experience 84 TPX
Rossignol Experience 84 TPX
Experience 84 er ubetinget den nye reference inden for all-mountain. Det er en stærk og alsidig ski. Den har den nødvendige smidighed offpiste, samtidig med at den er yderst præcis og stram ved carving. Enestående ski til alle dage!
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Sideskæring til korte og flydende sving. En stor skovl for hurtighed og lethed i starten af sving. Performance og tilgængelighed for kommende mestre!
Rossignol Hero LT
Rossignol Hero LT
Hero LT har de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet og er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en stærk ski, som giver en enestående kontakt mellem ski og sne og maksimal stabilitet ved høj hastighed.
Rossignol Hero ST
Rossignol Hero ST
Hero ST med de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en smidig og stærk ski i korte sving. Forening af høj performance og tilgængelighed.
Rossignol Princess
Rossignol Princess
Every little girl dreams of being a princess; now she can swoop down the pistes and become a snow princess!
Rossignol Pursuit 14 X
Rossignol Pursuit 14 X
Power Turn Rocker fra Pursuit 14 X med en meget let skovlformet rocker med traditionel camber i hele skiens længde letter løb gennem kurver og tilbyder hele sit potentiale ved carving, og er reelt en ski til pister, der er beregnet til erfarne løbere
Rossignol Roostie
Rossignol Roostie
The ski for little snow-ploughers who will someday grow up to be skiers.
Rossignol Sin 7
Rossignol Sin 7
Yderst alsidig freeride-ski til skiløbere på mellemniveau og garvede løbere. Den har samme teknologier og samme konstruktion som den berømte Soul 7. Sin 7 er smallere og giver bedre greb på pisterne. Skien viser sit fulde potentiale på løs sne: Den giver
Rossignol Smash 7
Rossignol Smash 7
Smash 7 er den ideelle ski til kommende freeriders. Skien flyder enestående på løs sne og giver nye oplevelser, uden at man bliver udmattet.
Rossignol Soul 7
Rossignol Soul 7
Soul 7 repræsenterer den nye generation af Rocker-ski med lettet skovl og talje for maksimal lethed og manøvredygtighed. Med 106 mm i taljen er Soul 7 skien til samtlige dage!
Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
En rigtig Twin tip-ski til udfoldelser i sneparken.
Rossignol Temptation 80 W
Rossignol Temptation 80 W
All-mountain-ski til skiløbere fra mellemniveau til garvede løbere. Anvendelsen af en let trækerne og den nye AirTip-skovl placerer Temptation 80 W blandt de letteste i dette segment og bland de mest behagelige på fødderne. Det er en yderst ideel ski til
Rossignol Unique 4
Rossignol Unique 4
UNIQUE er det nye udvalg af ski fra Rossignol til kvinder, der fokuserer på anvendelse, lethed og skiglæde. Unique 4 er til skiløbere, der ønsker en effektiv og alsidig ske samtidig med, at den forener glæde og fremskridt.

Salomon

Se skiudstyr : Salomon
Salomon BBR 7.5 R
Salomon BBR 7.5 R
BBR 7.5 R gør det muligt for fritidsløbere at opleve nye terræner. Den V-form og lethed muliggør et let løb gennem kurver og styrker tilliden hos skiløbere i mellemklassen, der ønsker nye oplevelser.
Salomon BBR Limelite R
Salomon BBR Limelite R
BBR Limelite ligner ikke andre ski til kvinder. Den giver kvindelige skiløbere mulighed for oplevelser i nye terræner. Dens V-form og lethed muliggør let løb gennem kurver og styrker tilliden hos skiløbere i mellemklassen, der ønsker nye oplevelser.
Salomon Q85
Salomon Q85
Q85 indgår i den nye generation af all-mountain-ski: Den er designet til en maksimal manøvredygtighed i ny se og giver tryghed på præparerede pister, hvor den kan anvendes til carving.
Salomon X-drive 75 Sti
Salomon X-drive 75 Sti
Den er den mest tolerante model og letteste at styre i det nye X-Drive-sortiment. På præparerede pister indgyder den tryghed allerede i de første kurver og giver dig mulighed for at gennemskære skiområdet i fred og sno.
Salomon X-drive 8.3
Salomon X-drive 8.3
X-Drive er en værdig efterfølger til den legendariske Salomon Enduro: Den er stærk, stabil og flydende og klar til at tillægge alt på sin vej med en utrolig alsidighed. Denne ski har en ny lettere struktur, hvilket gør den mere behagelig, i takt med at d
Salomon X-Race
Salomon X-Race
Løbsskien X-Race er en ski løb på pister. Radiussen varierer efter skiens størrelse, hvilket gør de tmuligt at have SL- og GS-modeller til mænd og kvinder - der er 5 modeller.

Volant

Se skiudstyr : Volant
Volant Pulse Colorado
Volant Pulse Colorado
Pulse Colorado er en stor (100 mm), yderst let ski, der er specialdesignet til en ny generation af offpiste-løbere. Colorados carbonkonstruktion giver den kraft og stabilitet uden at gøre den for eksklusiv.
Volant Pulse White
Volant Pulse White
Volant tilbyder et enestående løb: harmonisk flex i såvel korte som store kurver, der gør skien dynamisk uden at være krævende for benene.
Volant Pure Silver
Volant Pure Silver
Teknologi og karakter – det er de egenskaber, der bedst kendetegner udformningen af VOLANT-skiene. Pure er en klassisk ski fra Volant-sortimentet til stampede pister. Design og performance!

Volkl

Se skiudstyr : Volkl
Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
A ski for racing greats, equipped with the new Speedwall technology, the first waxable field to gain valuable hundredths for the win.
Volkl V-WERKS RTM
Volkl V-WERKS RTM
Den specielt optimerede Full-Rocker-konstruktion muliggør en progressiv kontrol af skien sammen med en hightech-konstruktion i carbon, aramid og titan: Den har en performance på højt niveau, der gør det muligt for de mest krævende skiløbere at få en enorm