Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
550-2050 m
Alpint skiløb
24 Km
Lifte
11
Pister
123

Leje af ski Fügen

Det lille skisted Fügen, der ligger midt i Tyrol i 600 m højde, byder på skiløb for alle niveauer. Fügen har 52 km slalompister og 35 km langrendsløjper. Udøvere af slalom, snowboard og langrend, begyndere eller mere trænede, kan finde lige deres niveau i stationen. De toptrænede skiløbere og snowboardere bliver også forkælede, for passet Superski i Ziller-dalen samt de mange gratis forbindelser giver dem adgang til godt tyve østrigske stationer med hele 495 km skipister. Du kan for eksempel stå på ski på gletsjeren Hintertux og besøge snowparkerne i Mayrhofen. Den typisk østrigske station Fügen er familievenlig med tre børnehaver samt skipister med forskellige sværhedsgrader, hvor der i øvrigt er plads til alle. Fügen er derfor perfekt til gæster, der skyr de store stationer, og den byder dig velkommen til en festlig stemning og typiske tyrolske landsbyomgivelser.
Hvis du ønsker at leje ski i Fügen, så tjek vores andre skisportssteder i Tuxer Alpen massivet. : skisportssted Hochfügen, skisportssted Hochzillertal, skisportssted Kaltenbach, skisportssted Penken, skisportssted Steinach am Brenner, skisportssted Tux, skisportssted Zell am Ziller. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Schiverleih Kostenzer
Schiverleih Kostenzer
Område : --
Adresse : Hochfügener Strasse 65