Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
927-1900 m
Alpint skiløb
56 Km
Nordisk skiløb
40 Km
Lifte
15
Pister
21143

Leje af ski Flachau

Skistedet Flachau er kendt for sine varierede og bemærkelsesværdigt velorganiserede pister. Udbuddet omfatter både nemme nedfartsbakker for begyndere, såvel som talrige røde pister og den permanente bane forbeholdt hurtighedstester. Desuden udgør Flachau, i kraft af sin centrale placering i skiområdet Salzburg Amadé Sport World - et netværk, der forener 28 vintersportssteder i Østrig, og derved er Europas største skiområde - et glimrende udgangspunkt for at stå på ski eller surfe på forskellige dele af en zone, der dækker næsten 400 km pister. Den effektive, kunstige tilsnening garanterer et snetæppe af høj kvalitet, navnlig på skiløjperne for begyndere, der befinder sig på stationens frontside. Når mørket falder på, kan stemningen i Flachau, til trods for byens beskedne størrelse, blive ganske festlig og bidrage til en fuldt ud vellykket ferie i bjergene.
Hvis du ønsker at leje ski i Flachau, så tjek vores andre skisportssteder i Radstädter Tauern massivet. : skisportssted Wagrain. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Sport im Ort - Achter Jet
Sport im Ort - Achter Jet
Område : --
Adresse : Hotel Montanara
Sport im Ort - Space Jet
Sport im Ort - Space Jet
Område : --
Adresse : Beim Parkplatz