Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1730-2450 m
Alpint skiløb
36 Km
Lifte
11
Pister
5772

Leje af ski Cauterets

Den pyrenæiske sportsby Cauterêts, der også er kursted, er en yderst populær vintersportsdestination for free-riders. Glid til du ikke orker mere på de 21 slalompister, i snowparken, streetparken, på skateboard-rampen, kælkebakkerne eller på skøjter... På skiferie i Cauterêts blandt venner eller familie forenes afslapning i velværecentrene (hvoraf én anvender kildevand) og sport i en ramme af højteknologiske, moderne faciliteter. Som afterski tilbyder Cauterêts forskellige kulturelle besøg: Musée 1900, Cauterêts’ minitog, Baskergåden, Saloir-fabrikken (der producerer pyrenæisk ost). Til de særligt naturglade skiløbere anbefales besøg i Nationalparkhuset og Naturens teater.
Hvis du ønsker at leje ski i Cauterets, så tjek vores andre skisportssteder i Néouvielle massivet. : skisportssted Bareges, skisportssted La Mongie, skisportssted Luz St Sauveur, skisportssted Saint Lary Soulan PLA D'ADET. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Starski
Starski
Område : --
Adresse : 12 Avenue du Général Leclerc