Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1550-2560 m
Alpint skiløb
63 Km
Lifte
30
Pister
416165

Leje af ski Arinsal

Skistationen Arinsal ligger i 1550 m højde nordvest for La Massana og Andorra la Vella (Andorras hovedstad) i skiområdet Vallnord. Med sine 68 km pister, hovedsaligt nemme og mellemsvære, er denne station perfekt til den første skiferie med vennerne. Den egner sig også fint til snowboardere med sin snowpark, sin halfpipe og en af de bedste boardercross i Pyrenæerne. Desuden forbinder en ny tovbane Arinsal med skistationen Pal. Pistemulighederne er derfor enorme. Du kan overvære eller deltage i skiløb i Arinsal på dens 1950 m lange slalompist. Arinsal byder på en lange række aktiviteter: Snescooter, heliski, bowling, spa-bade, svømmehaller, butikker, snesko, randonnee-stier, natski… der vil gøre din rejse til en uforglemmelig uge eller weekend. De mange barer, pubber, restauranter, diskoteker er klar til at modtage dig! Er du til en kulturel stund og romerske bade efter skituren, kan et besøg i Caldea-kurstedet anbefales. I landsbyen Arinsal findes et springvand med det reneste vand i Andorra.
Hvis du ønsker at leje ski i Arinsal, så tjek vores andre skisportssteder i Andorre massivet. : skisportssted El Tarter, skisportssted Encamp, skisportssted La Massana, skisportssted Ordino, skisportssted Ordino-Arcalis, skisportssted Pal, skisportssted Pas de la Case, skisportssted Soldeu. Vi ses snart på pisterne.
Butikkerne på stationen
Esports Rossell
Esports Rossell
Område : --
Adresse : Edifici Comallemple par les pistes