Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1035-3842 m
Alpint skiløb
150 Km
Nordisk skiløb
34 Km
Lifte
48
Pister
17262511

Leje af ski Argentière

Argentière, der ligger 8 km fra Chamonix, er en lille skistation i 1200 m højde på sydsiden af bjerget. Fra Argentière kan man nå Glacier des Grands Montets i 3560 m højde og nyde en uforglemmelig udsigt til Mont-Blanc. Skiområdets pister er meget varierede: Mellem grantræer eller på åbent terræn bliver det en naturlig fornøjelse at stå på ski. Bjergstationen Argentière giver hele familien en hyggelig skiferie. Nedkørslen til Argentière går over mere end 2500 m højdeforskelle. Du kan ikke dyrke slalom et bedre sted. Skistationen Argentière er egnet til både skiløbere og snowboardere. I den lille by finder man mange servicer og handlemuligheder: Sportsforretninger, skiudlejning… Om sommeren tilbyder Argentière ture til Mont Blanc og mange andre vandreture i bjergene.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Grands Montets Sports
Grands Montets Sports
Område : --
Adresse : 56 chemin de la Glacière
Sportech
Sportech
Område : --
Adresse : 352 rue Charlet Straton Argentière