Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1500-2425 m
Alpint skiløb
50 Km
Lifte
13
Pister
2985

Leje af ski Allos le Seignus

I det bjergrige massivet Allos le Seignus tilbyder fremragende skiløb. Allos le Seignus er det perfekte sted for skiløbere og snowboardere, for begyndere og eksperter. De mange forskellige løjper, der er tilgængelig for alle skiløbere, lavet af Allos le Seignus en destination station for alle elskere af Esporte og store rum.
Omdømme i denne ski station Allos le Seignus er knyttet til de familiemæssige miljø, så skiløbere i alle aldre til at nyde frisk sne og en idyllisk ramme om din ferie
Skiløbere, der kommer til stationen Allos le Seignus finde en familiær atmosfære og rask

Hvis du ønsker at leje ski i Allos le Seignus, så tjek vores andre skisportssteder i Mercantour massivet. : skisportssted Auron, skisportssted Isola 2000, skisportssted Valberg. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Hors Pistes Sports
Hors Pistes Sports
Område : --
Adresse : Le Seignus