Hvor skal du hen på ski?
Reservér dit udstyr online!
Få rabat
fra -10 til -50%
Tilbud til familier!
5% ekstra rabat fra 4 packs.
Lejedatoer :
I næste trin kan du vælge forskellige lejedatoer for hver skiløber. Mulighed for at hente dit udstyr fra dagen før. Syvende dags gratis, spørg i butikken (spørg i butikken)
Højde
1500-2200 m
Alpint skiløb
40 Km
Nordisk skiløb
32 Km
Lifte
13
Pister
3772

Leje af ski Albiez Montrond

Den autentiske skilandsby Albiez Montrond, beliggende i Sydsavoyen i højderne over Maurienne-dalen, er ideel til langrend og byder på en fantastisk solbeskinnet panoramaudsigt. Albiez Montrond er et symbol på skiområdet Les Sybelles beliggende på en stor, åben højslette over for de majestætiske Aiguilles d’Arves (3514m). Albiez Montrond byder på et stort langrendsområde til fri afbenyttelse og har over 30km langrendsløjper og 18 skilifte fordelt på 40km, og de absolut skigale har deres helt egen skilift i Albiez Montronds Snowpark. Stationen, der ligger i 1510 til 2200m højde, har den højest beliggende skipist på 2430m og tager imod alle slags skiløbere. Albiez Montrond er gæstfri og hyggelig og er derfor en ideel skistation for hele familien. Der er pasningsordning for børn fra tre mdr.til seks år hele vinteren. Albiez Montrond tilbyder en bred vifte af sportsaktiviteter både sommer og vinter: Skivandring på gletsjere, skating, slædehunde, natski, snescooter, skijöring med æsler, ridning, bjergbestigning, paragliding. For de mindre sportsinteresserede organiseres der guidede ture til omegnens seværdigheder, middag under kulørte lamper eller morgenmad på alpegræsgangene. De nysgerrige opfordres til at besøge Legendernes Stier, Munken i Champlan, Feernes Vulkanskakter og Demoiselles Coiffées. Som et kulturelt bidrag til skiferien kan du få mere at vide om Albiez’ verdenskendte kniv Opinel og besøge kirkerne og de barokke kapeller.
Hvis du ønsker at leje ski i Albiez Montrond, så tjek vores andre skisportssteder i Massif des Arves massivet. : skisportssted La Toussuire, skisportssted Le Corbier, skisportssted Les Bottières, skisportssted Saint Jean d'Arves, skisportssted Saint Sorlin d'Arves. Vi ses snart på pisterne.
I denne Skisportssted anvender
Skiset det bedste inden for teknologien:
et 3D-billede af dine fødder ved hjælp af en dedikeret scanner!
Fordi fødder ikke kun er et spørgsmål om skostørrelse, analyseres fodens vigtigste punkter på fem sekunder: længde, bredde, volumen, svang.
Skiset Scanfeet
Butikkerne på stationen
Albiez Sports
Albiez Sports
Område : --
Adresse : Place Opinel
Ski Attitude
Ski Attitude
Område : --
Adresse : Les Vernataux - Le Mollard