Luk
Intet afbestillingsgebyr indtil 24 timer før afgang.
Hvis du fortsætter dit besøg på denne hjemmeside, accepterer du anvendelsen af cookies til brug i statistikker, services og reklamer. Flere detaljer. Mere information

Nærhed, Skiset er lige ved hånden!

Der er altid en Skiset forretning i nærheden af indkvarteringsstederne på skisportsstederne. Skiset er i dag den førende kæde af bjergsportsforretninger i Frankrig, med 800 forretninger fordelt på 400 skistationer.

Kvalitet

Skiset udlejer kun udstyr der er udvalgt blandt førende mærker, der er i perfekt tilstand (vedligeholdes regelmæssigt: slibning, smøring, skoene tørres og behandles).

Sikkerhed, for dig og dine børn

Skiset forpligter sig til kun at udleje udstyr der er blevet efterset: udstyret efterses ved hver sæsonopstart og efter hver udlejning af professionelle.
Justeringen af bindingerne bliver udelukkende foretaget af professionelle, der tager højde for den enkelte kundes behov. Skiset forpligter sig til at gøre så meget som muligt for at beskytte børnene: en børnehjelm af et kendt mærke vil blive tilbudt dig hver gang du lejer børneudstyr (inden for kategorierne Flocon (begyndere), Espoir (begyndere og letøvede), Champion (let øvede og øvede).

Komfort

Vi stiller et udlejningsområde til rådighed der er lavet specielt med henblik til dig og dine børn.
Vi bytter lejet udstyr til udstyr der passer dig bedre hvis du ønsker det (det er muligt at bytte uden tillæg inden for samme kategori).
Vi tilbyder en opbevaringsservice i de fleste af vores butikker.

Rådgivning

Skiset lover at give dig en personlig og varm betjening og tilbyde dig udstyr der passer til dit niveau.


Mere information om Skiset Skiset mentaliteten   |   Om Skiset   |   Skiset i tal