Hvis du fortsætter dit besøg på denne hjemmeside, accepterer du anvendelsen af cookies til brug i statistikker, services og reklamer. Flere detaljer. Mere information Luk

Number #1 in Ski Hire

Den første skileje shop netværk i bjergene

Info og reservationer

+33 1 41 12 97 97

Mandag til Fredag: 9:00 til 18:00

 

Ski udstyr

Atomic

Atomic Heaven
Atomic Redster Fibre X
Atomic Cloud 8

Atomic Cloud 8 er én af best-sellerne på verdensplan til kvindelige skiløbere. Denne nye generation er gjort lettere for at gøre det muligt at bruge mindre energi under skiløb.

Atomic Redster XT R

Atomic Redster XT er en ekstremt manøvredygtig ski, der er perfekt til at skære gennem skarpe sving. De smalle sider overfører kraften til pisten med præcision. Det lette løft af skovlen forhindrer ethvert utilsigtet greb af kanter.

Atomic Vantage 83

En moderne og alsidig All Mountain-ski. Den har den traditionelle konstruktion under foden for at garantere en sund adfærd på hård sne sammen med en progressiv skovlformet rocker og talje for at gøre det lettere at dreje.

Atomic Cloud Eleven

Den spritnye Atomic Cloud Eleven er den ideelle ski til en dag på perfekt stampede pister. Cloud Eleven er gjort specielt let til kvinder og har en V-form, der gør løb lettere i sving, og er beregnet til dygtige skiløbere, der ønsker en elegant ski.

Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL

Atomic har integreret hele sin teknologi i den nye Redster Doubledeck 3.0 SL for at give den en enestående manøvredygtighed i skarpe sving af slalomtypen på pisterne.

Atomic Vantage X AM CTI
Atomic Redster Doubledeck XT

Den nye Atomic Redster Doubledeck 3.0 XT er en af de mest ydedygtige ski fra Atomic. Med sin radius på 15,5 m er Redster Doubledeck 3.0 XT en ekstremt manøvredygtig ski, også ved høj fart, og den er det ideelle kompromis mellem egenskaberne for slalom og storslalom.

Atomic Redster Jr Edge

Black Crows

Black Crows Camox
Black Crows Orb
Black Crows Ova
Black Crows Ova Birdie

Blizzard

Blizzard RTX Race
Blizzard Brahma
Brahma, der stammer fra "Bullride-sortimentet", er en videreførelse af FlipCore-konstruktionen og teknologien, der gør disse ski utroligt lette og manøvredygtige. Med en taljering på 88 mm og 3 lag Titanal er Brahma en dynamisk ski til fuld all-mountain-/
Blizzard RC CA

Et ideelt redskab til skiløbere, der ønsker en Race-skis performance, samtidig med mulighed for at ændre radisu og hastighed, når det passer dem.

Blizzard RC Ti
Blizzard Quattro RS

Bogner

Bogner Vision TR

Bogner Vision TR er en meget elegant model med en All Mountain-ramme, så pisterne variationer kan udnyttes, uanset sneen. En Haute Couture-ski!

DPS

DPS Cassiar 95
DPS Wailer 106

Dynastar

Dynastar Powertrack RL
Dynastar Speed RL
Dynastar Glory 79

Glory-sortimentet er den nye generation af All Mountain ski til kvinder. Dens midterfelt giver takket være Glory 79 et maksimalt greb på præparerede pister og manøvredygtighed i ethvert terræn.

Dynastar Intense 8
Dynastar Powertrack 79
Den nye Powertrack 79 er et nyt syn på all-mountain-skien: Den forener forskellige teknologier for piste- og freeride-ski og giver en maksimal blidhed i kurver og har et perfekt greb på kanten. Den perfekte ski til samtlige snetyper.
Dynastar Speed Zone 7 Classic
Dynastar Intense 10
Dynastar Speed Zone 12 Ti
Dynastar Mythic

Den spritnye Mythic fra Dynastar kombinerer elementer fra moderne freeride-ski med en ultralet kulstofkonstruktion, der giver samtlige skiløbere, der ønsker at opdage nye terræner, høj performance. Den nye kulstofkonstruktion giver lethed og rigiditet, en garanti for et enestående greb i enhver situation.

Dynastar Speed Zone 16 Ti
Dynastar Team Comp

Dynastar Team Comp-skien er specielt udformet til at børn, der ønsker at følge deres idoler. Denne tilgængelig og alsidige ski passer perfekt til de første konkurrencer og gør det muligt for unge skiløbere at gøre fremskridt under de bedste forhold.

Fischer

Fischer XTR Cruzar
Fischer XTR Koa 77
Fischer XTR Pro Mtn 77
Fischer XTR Progressor
Fischer XTR Pro Mtn 80
Fischer XTR Progressor
Fischer RC4 Curv Ti
Fischer RC4 Worldcup RC

RC4 RC gør det muligt at anvende kraften fra Géant Course-skien i hverdagen på pister og sne af forskellig art. Selv om accelerationerne er kraftige, kan man til enhver tid ændre fart og tilbagelægge de korteste sving.

Fischer RC4 Worldcup SC

RC4 SC, der er mindre eksklusiv end skien Slalom Course, har en ideel geometri for overførsel af maksimal kraft i korte til mellemlange sving.

Fischer XTR Progressor
Fischer RC4 Race Jr

Head

Head Easy Joy
Head Absolut Joy SLR

Head har til udformningen af sin nye ski til kvinder anvendt hele teknologien til glæden ved skiløb! De anvendte materialer gør det muligt for denne ski at placere sig blandt de letteste i kategorien samtidig med at de sikrer en enestående skiperformance. Rocker-princippet ERA 3.0 gør det muligt for denne ski at tilbagelægge kurver i sindsro.

Head Shape SX
Head Isupershape Magnum SW
Head Super Joy
Den banebrydende Super Joy fra det nye Head-sortiment til kvinder gør målet fuldt for de bedste kvindelige skiløbere. Denne ski til et hidtil uset forhold mellem præcision og lethed takket være sin ultralette grafen- og bicellekerne.  Den reaktionsevne gi
Head Premium SW
Head Prestige SW
Head Supershape Team LR
Til de første kurver, hop og forfølgelsesløb blandt venner. Denne ski er designet til læring og forsynet med ERA-teknologien², der fremmer drejning og skæring af kurver.
Head Supershape LR

Indigo

Indigo ACR

High Tech-ski! Hver ski er fremstillet i to særskilte dele adskilt af en kanal, der gør det muligt at koncentrere energien på den indvendige kant. : En side konstrueret med ret smidige materialer, der giver komfort og let adgang. Den anden i kulstof for en sportslig adfærd. For sportsfunktionen løbes på kulstofsiden på den indre kant; For den afslappede funktion løbes på den indre fiberkant.

K2

K2 Beluved 78 Ti

Denne ski er skabt til kvinder, der ønsker en maksimal præcision på hård og isbelagt sne. En traditionel konstruktion kombineret med en let skovformet rocker til et trygt løb ind i kurver!

K2 Charger
Charger, der er best-seller i Tyskland i 2014, er præmieret talrige gange i specialpressen. Denne levende og meget dynamiske ski giver gode skiløbere, der elsker at udfordre deres teknik, tillid.
K2 Konic 78 Ti
K2 SuperCharger
K2 Shreditor 85 Jr

Kastle

Kastle FX85

Kästles skievne kendetegnes ved en meget progressiv skovl, der udvisker ujævnheder i terrænet, der gør det muligt for en skiløber at løbe i fuld tryghed. FX, der er mindre krævende end MX, er en ideel ski i Kästle-universet!

Kastle LX 72
LX 72 er en super let ski, der er designet til anvendelse på pisten. Den har en meget progressiv skovl, der er kendetegnet for Kästle-ski, og den konstruktion i træ og titanal borger for mærkets seriøsitet. LX72 er endelig meget tilgængelig, samtidig med
Kastle MX 74
Kastle MX 84

Lacroix

Lacroix Gravity
Lacroix Mach Carbon
Hvordan adskiller Lacroix-skien sig fra andre ski? Den er resultatet af industrielle og strategiske valg, der privilegerer produktionen i en lille serie og materialernes kvalitet. Styrken er kendetegnende ved den nye CARBON MACH. Denne ski er fuldt tilgæ
Lacroix Pearl
Newly developed, with an LX sandwich structure, the Pearl possesses a more athletic nuance, giving it greater precision and stability on hard snow without sacrificing its original qualities of lightness, manoeuverability and versatility. Conceived for wom

Nordica

Nordica Sentra 74 Evo
Nordica Transfire RTX
Nordica Doberman Spitfire Ca
Nordica GT 78 Evo
Nordica Belle 78 FDT
Nordica Doberman Spitfire Pro
Nordica GT 76 Ti
Nordica Spitfire RTX

Spitfire kombinerer teknologi og glæde. Spitfire, der er en kombination af skovlen fra SL og rammen fra GS, er hurtig på nedløbet og bevarer kanternes greb uden nogensinde at slippe dig.

Nordica Team Race Jr
Nordica Spitfire J

Rossignol

Rossignol Experience 75

Experience 75 kombinerer en traditionel camber for et optimalt greb på hård sne og en dobbelt progressiv Rocker for større kontrol og manøvredygtighed i blød sne.

Rossignol Pursuit 100
Rossignol Sprayer
En rigtig Twin tip-ski til udfoldelser i sneparken.
Rossignol Unique
Rossignol Zenith Xpress
Rossignol Experience 80 HD
Rossignol Famous 4
Rossignol Famous 6
Rossignol Pursuit 300

Pursuit-sortimentet, der har fået tildelt talrige priser, er en reference på pisten. Kombinationen et en meget let skovlformet rocker og traditionel camber i hele skiens længde letter løbet indi en kurve og Pursuit 300 tilbyder hele sit potentiale ved carving.

Rossignol Smash 7
Smash 7 er den ideelle ski til kommende freeriders. Skien flyder enestående på løs sne og giver nye oplevelser, uden at man bliver udmattet.
Rossignol Temptation 77
Rossignol Experience 84 HD
Rossignol Famous 10
Rossignol Hero Elite All Turn
Rossignol Hero LT
Hero LT har de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet og er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en stærk ski, som giver en enestående kontakt mellem ski og sne og maksimal stabilitet ved høj hastighed.
Rossignol Hero ST
Hero ST med de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en smidig og stærk ski i korte sving. Forening af høj performance og tilgængelighed.
Rossignol Pursuit 700 Ti
Rossignol Sky 7 HD
Rossignol Temptation 84
Rossignol Terrain Baby

En ski til pister, der er designet til de første sving. Den hjælper unge skiløbere med at opnå tillid på pisten og med at lære de grundlæggende skiteknikker ski.

Rossignol Hero Junior Multi-Event
Sideskæring til korte og flydende sving. En stor skovl for hurtighed og lethed i starten af sving. Performance og tilgængelighed for kommende mestre!

Salomon

Salomon Kiana
Salomon X-Drive Focus

Den er den mest tolerante model og letteste at styre i X-Drive-sortimentet. Skien er designet til at indgyde maksimal tryghed allerede i de første kurver og giver dig mulighed for at gennemskære skiområdet i fred og ro.

Salomon Lyra R
Salomon X-drive 8.0 BT

Reaktionsevne, alsidighed og glæde i hele skiområdet. X-Drive 80 tilbyder enestående ydeevne på hård sne, samtidig med at den lette skovlformede Rocker absorberer terrænets ujævnheder både på pisten og off-piste.

Salomon X-max X6 R
Salomon X-max XR
Salomon QST 85
Salomon W-max 8
Salomon X-max X12
Salomon X-Race SC

Volant

Volant Pulse White
Volant tilbyder et enestående løb: harmonisk flex i såvel korte som store kurver, der gør skien dynamisk uden at være krævende for benene.
Volant Pure Silver

Teknologi og karakter – det er de egenskaber, der bedst kendetegner udformningen af VOLANT-skiene. Pure er en klassisk ski fra Volant-sortimentet til stampede pister. Design og performance!

Volkl

Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
A ski for racing greats, equipped with the new Speedwall technology, the first waxable field to gain valuable hundredths for the win.
Volkl Code Speedwall S UVO
Volkl RTM 84 UVO

Sikker betaling
Betalingsmiddel: payment