Hvis du fortsætter dit besøg på denne hjemmeside, accepterer du anvendelsen af cookies til brug i statistikker, services og reklamer. Flere detaljer. Mere information Luk

I Samarbejde med Skiset

Number #1 in Ski Hire

Info og reservationer

+33 1 41 12 97 97

Mandag til Fredag: 9:00 til 18:00

 

Ski udstyr

Atomic

Atomic Cool Minx

Atomic Cool Minx er let, manøvredygtig og alsidig. Dens All-Mountain Rocker-profil giver den nødvendige bæreevne til løb i fuld tryghed i nysne eller på præpareret underlag.

Atomic Cloud 8

Atomic Cloud 8 er én af best-sellerne på verdensplan til kvindelige skiløbere. Denne nye generation er gjort lettere for at gøre det muligt at bruge mindre energi under skiløb.

Atomic Redster XT R
Atomic Vantage 83
Atomic Cloud Eleven

Den spritnye Atomic Cloud Eleven er den ideelle ski til en dag på perfekt stampede pister. Cloud Eleven er gjort specielt let til kvinder og har en V-form, der gør løb lettere i sving, og er beregnet til dygtige skiløbere, der ønsker en elegant ski.

Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS
Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL
Atomic Vantage 90
Atomic Redster Doubledeck XT

Blizzard

Blizzard RC CA
Blizzard Brahma
Brahma, der stammer fra "Bullride-sortimentet", er en videreførelse af FlipCore-konstruktionen og teknologien, der gør disse ski utroligt lette og manøvredygtige. Med en taljering på 88 mm og 3 lag Titanal er Brahma en dynamisk ski til fuld all-mountain-/
Blizzard RC Ti
Blizzard S-Power FS

Bogner

Bogner Vision TR

Dynastar

Dynastar Glory 79

Glory-sortimentet er den nye generation af All Mountain ski til kvinder. Dens midterfelt giver takket være Glory 79 et maksimalt greb på præparerede pister og manøvredygtighed i ethvert terræn.

Dynastar Powertrack 79
Den nye Powertrack 79 er et nyt syn på all-mountain-skien: Den forener forskellige teknologier for piste- og freeride-ski og giver en maksimal blidhed i kurver og har et perfekt greb på kanten. Den perfekte ski til samtlige snetyper.
Dynastar Cham 2.0 97

Dynastar Cham 97 var allerede en reference inden for alsidig freeride. Det nye sortiment 2.0 er endnu lettere at håndtere! Med en lettet konstruktion og en "light" binding er den én af de letteste i kategorien.

Dynastar Exclusive Elite 11

Elite 11 fra Dynastar til kvinder er beregnet for erfarne løbere, der er tilhængere af pisten og fart. En ski, der tilbyder ”race-skis” stabilitet og præcision og langrendskis lethed.

Dynastar Exclusive Elite 12

Dynastar Exclusive Elite 12 er en kort, let og legende ski. Den er kendetegnet ved et enestående greb, en præcision uden sidestykket i korte sving og en betryggende stabilitet ved høj fart.

Dynastar Mythic

Den spritnye Mythic fra Dynastar kombinerer elementer fra moderne freeride-ski med en ultralet kulstofkonstruktion, der giver samtlige skiløbere, der ønsker at opdage nye terræner, høj performance. Den nye kulstofkonstruktion giver lethed og rigiditet, en garanti for et enestående greb i enhver situation.

Dynastar Speed 20ème anniversaire
Dynastar Team Comp

Fischer

Fischer Motive 80 XTR
Motive 80, der talrige gange er præmieret i specialpressen, er en reference blandt all-mountain-ski. Den har en traditionel konstruktion med lige felt og en let Rocker-skovl og placerer sig blandt de mest sportslige i kategorien.
Fischer Progressor F17

Legeområdet? Pisten! F17 har teknologien fra Dual Radius System, der gør det lettere at løbe ind i sving, samtidig med at der bevares en maksimal stabilitet i hele kurven. Endelig er den nye Progressor endnu mere dynamisk!

Fischer RC4 Worldcup RC
Fischer RC4 Worldcup SC

Head

Head Absolut Joy SLR

Head har til udformningen af sin nye ski til kvinder anvendt hele teknologien til glæden ved skiløb! De anvendte materialer gør det muligt for denne ski at placere sig blandt de letteste i kategorien samtidig med at de sikrer en enestående skiperformance. Rocker-princippet ERA 3.0 gør det muligt for denne ski at tilbagelægge kurver i sindsro.

Head Natural Instinct

Head har lagt hele sin teknologi i glæden ved at stå på ski! Rocker-princippet ERA 3.0 gør det muligt for denne ski at tilbagelægge kurver i sindsro. Den er ski til 100 % udnyttelse af skiområdet i fuld tryghed.

Head I. GLR

En ski til løb med en traditionel sandwich-konstruktion, der er født til at klare store kurver.

Head I. GSR

En ski til løb med en traditionel sandwich-konstruktion, der er født til at klare store kurver.

Head i.Supershape Magnum
Krævende svingradius, men også manøvredygtig ved høj hastighed, mellembred talje for større alsidighed og konkurrenceorienteret sandwichkonstruktion; denne ski er beregnet til de meget øvede løbere.
Head i.Supershape Speed
This typical carving ski is at the top of experts' and ski instructors' lists: the versatile ski has a sidecut located somewhere between a giant and a slalom ski and keeps enough speed in reserve for absolute control of the mountain.
Head Super Joy
Den banebrydende Super Joy fra det nye Head-sortiment til kvinder gør målet fuldt for de bedste kvindelige skiløbere. Denne ski til et hidtil uset forhold mellem præcision og lethed takket være sin ultralette grafen- og bicellekerne.  Den reaktionsevne gi
Head Chip Prestige
Den stammer fra Supershape-sortimentet. Det intelligente Head-system bevarer energien, der lægges i kurverne, og gengiver den til dine ski. Jo hurtigere du løber på skiene, jo mere aggressive bliver de. Du vil blot mangle en radardetektor.
Head Supershape Team LR
Til de første kurver, hop og forfølgelsesløb blandt venner. Denne ski er designet til læring og forsynet med ERA-teknologien², der fremmer drejning og skæring af kurver.
Head Supershape LR

Indigo

Indigo ACR

High Tech-ski! Hver ski er fremstillet i to særskilte dele adskilt af en kanal, der gør det muligt at koncentrere energien på den indvendige kant. : En side konstrueret med ret smidige materialer, der giver komfort og let adgang. Den anden i kulstof for en sportslig adfærd. For sportsfunktionen løbes på kulstofsiden på den indre kant; For den afslappede funktion løbes på den indre fiberkant.

K2

K2 Luv It

Med Luv It får du mulighed for at løbe trygt på ski. All-Terrain Rocker fra K2 giver dig den tolerance, som du måtte have behov for, når du angriber de mest krævende pister.

K2 Press

Le Press føler sig også godt tilpas ved brug som All Mountain, i hele skiområdet samt i Snowpark.

K2 Beluved 78 Ti

Denne ski er skabt til kvinder, der ønsker en maksimal præcision på hård og isbelagt sne. En traditionel konstruktion kombineret med en let skovformet rocker til et trygt løb ind i kurver!

K2 Charger
Charger, der er best-seller i Tyskland i 2014, er præmieret talrige gange i specialpressen. Denne levende og meget dynamiske ski giver gode skiløbere, der elsker at udfordre deres teknik, tillid.
K2 Ikonic 80

Det nye All Mountain-sortiment fra K2 hedder IKonic. Med 80 har K2 fokuseret på performance på pisten. Beviset er, at en 80mm kan vise sig at være lige så manøvredygtig som smallere ski, samtidig med at den tilbyder større tolerance i blød sne.

K2 Luv Machine 74 Ti

Magien i skien Women K2 ligger i, at man kan løbe trygt på den. Luv Machine 74 Ti har indlagt metallag i den lette konstrution for at opnå større kraft under foden.

K2 Indy

Start med fordelen ved de to grundlæggende elementer for læring: styring og komfort! Løb ind i kurver lettes af Catch-Free Rocker og det tolerante flex, der er opnået med Noodle-systemet.

K2 Shreditor 75

Kastle

Kastle FX85

Kästles skievne kendetegnes ved en meget progressiv skovl, der udvisker ujævnheder i terrænet, der gør det muligt for en skiløber at løbe i fuld tryghed. FX, der er mindre krævende end MX, er en ideel ski i Kästle-universet!

Kastle LX 72
LX 72 er en super let ski, der er designet til anvendelse på pisten. Den har en meget progressiv skovl, der er kendetegnet for Kästle-ski, og den konstruktion i træ og titanal borger for mærkets seriøsitet. LX72 er endelig meget tilgængelig, samtidig med
Kastle MX 83
MX83 forener en traditionel konstruktion (lige felt, dobbelte titanal-plader) med et let genkendeligt design med en meget progressiv skovl. MX83 er meget let tilgængelig og kan anvendes af et bredt publikum, samtidig med at den tilbyder de mest krævende s

Lacroix

Lacroix Mach Carbon
Hvordan adskiller Lacroix-skien sig fra andre ski? Den er resultatet af industrielle og strategiske valg, der privilegerer produktionen i en lille serie og materialernes kvalitet. Styrken er kendetegnende ved den nye CARBON MACH. Denne ski er fuldt tilgæ
Lacroix Pearl
Newly developed, with an LX sandwich structure, the Pearl possesses a more athletic nuance, giving it greater precision and stability on hard snow without sacrificing its original qualities of lightness, manoeuverability and versatility. Conceived for wom

Nordica

Nordica Fire Arrow 76 X

Den nye Fire Arrow 76 er én "to-i-en": en ultra stabil ramme kombineret med en slalomskovl. Skien drejer ubesværet, samtidig med at den bevarer et perfekt kantgreb på pisten.

Nordica Fire Arrow 76 X Ti

Den nye Fire Arrow 76 er én "to-i-en": en ultra stabil ramme kombineret med en slalomskovl. Skien drejer ubesværet, samtidig med at den bevarer et perfekt kantgreb på pisten.

Nordica Spitfire RTX
Nordica Spitfire Ti Evo

Rossignol

Rossignol Experience 75

Experience 75 kombinerer en traditionel camber for et optimalt greb på hård sne og en dobbelt progressiv Rocker for større kontrol og manøvredygtighed i blød sne.

Rossignol Sprayer
En rigtig Twin tip-ski til udfoldelser i sneparken.
Rossignol Experience 80
All-mountain-ski til skiløbere fra mellemniveau til garvede løbere. Anvendelsen af en let trækerne og den nye AirTip-skovl placerer Experience 80 blandt de letteste i dette segment og blandt de mest behagelige på fødderne. Det er en yderst ideel ski til 1
Rossignol Pursuit 300
Rossignol Smash 7
Smash 7 er den ideelle ski til kommende freeriders. Skien flyder enestående på løs sne og giver nye oplevelser, uden at man bliver udmattet.
Rossignol Unique 2
Rossignol Unique 4
UNIQUE er det nye udvalg af ski fra Rossignol til kvinder, der fokuserer på anvendelse, lethed og skiglæde. Unique 4 er til skiløbere, der ønsker en effektiv og alsidig ske samtidig med, at den forener glæde og fremskridt.
Rossignol Experience 84 TPX
Experience 84 er ubetinget den nye reference inden for all-mountain. Det er en stærk og alsidig ski. Den har den nødvendige smidighed offpiste, samtidig med at den er yderst præcis og stram ved carving. Enestående ski til alle dage!
Rossignol Hero LT
Hero LT har de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet og er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en stærk ski, som giver en enestående kontakt mellem ski og sne og maksimal stabilitet ved høj hastighed.
Rossignol Hero ST
Hero ST med de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en smidig og stærk ski i korte sving. Forening af høj performance og tilgængelighed.
Rossignol Soul 7
Soul 7 repræsenterer den nye generation af Rocker-ski med lettet skovl og talje for maksimal lethed og manøvredygtighed. Med 106 mm i taljen er Soul 7 skien til samtlige dage!
Rossignol Temptation Style W
Rossignol Terrain Baby
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Sideskæring til korte og flydende sving. En stor skovl for hurtighed og lethed i starten af sving. Performance og tilgængelighed for kommende mestre!

Salomon

Salomon X-Drive Focus
Salomon Cira

All Mountain-rammen, der er lidt bredere, giver en betryggende stabilitet på pisten, uanset sneforholdene. Med en ny lettet konstruktion er skiftet fra kant til kant hurtigere og Cira er meget dynamisk.

Salomon X-drive 8.0 BT
Salomon Q98
Salomon W-Max
Salomon X-drive 8.0 FS
Salomon X-drive 8.3
X-Drive er en værdig efterfølger til den legendariske Salomon Enduro: Den er stærk, stabil og flydende og klar til at tillægge alt på sin vej med en utrolig alsidighed. Denne ski har en ny lettere struktur, hvilket gør den mere behagelig, i takt med at d
Salomon X-max

Volant

Volant Pulse Colorado
Pulse Colorado er en stor (100 mm), yderst let ski, der er specialdesignet til en ny generation af offpiste-løbere. Colorados carbonkonstruktion giver den kraft og stabilitet uden at gøre den for eksklusiv.
Volant Pulse White
Volant tilbyder et enestående løb: harmonisk flex i såvel korte som store kurver, der gør skien dynamisk uden at være krævende for benene.

Volkl

Volkl Racetiger Speedwall GS Demo
Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
A ski for racing greats, equipped with the new Speedwall technology, the first waxable field to gain valuable hundredths for the win.

Sikker betaling
Betalingsmiddel: payment