Hvis du fortsætter dit besøg på denne hjemmeside, accepterer du anvendelsen af cookies til brug i statistikker, services og reklamer. Flere detaljer. Mere information Luk

I Samarbejde med Skiset

Number #1 in Ski Hire

Info og reservationer

+33 1 41 12 97 97

Mandag til Fredag: 9:00 til 18:00

 

Ski udstyr

Atomic

Atomic Cool Minx

Atomic Cool Minx er let, manøvredygtig og alsidig. Dens All-Mountain Rocker-profil giver den nødvendige bæreevne til løb i fuld tryghed i nysne eller på præpareret underlag.

Atomic Cloud 8

Atomic Cloud 8 er én af best-sellerne på verdensplan til kvindelige skiløbere. Denne nye generation er gjort lettere for at gøre det muligt at bruge mindre energi under skiløb.

Atomic Redster XT R

Atomic Redster XT er en ekstremt manøvredygtig ski, der er perfekt til at skære gennem skarpe sving. De smalle sider overfører kraften til pisten med præcision. Det lette løft af skovlen forhindrer ethvert utilsigtet greb af kanter.

Atomic Vantage 83

En moderne og alsidig All Mountain-ski. Den har den traditionelle konstruktion under foden for at garantere en sund adfærd på hård sne sammen med en progressiv skovlformet rocker og talje for at gøre det lettere at dreje.

Atomic Cloud Eleven

Den spritnye Atomic Cloud Eleven er den ideelle ski til en dag på perfekt stampede pister. Cloud Eleven er gjort specielt let til kvinder og har en V-form, der gør løb lettere i sving, og er beregnet til dygtige skiløbere, der ønsker en elegant ski.

Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS

Atomic har i den nye Redster Doubledeck 3.0 lagt hele sin erfaring fra verdensmesterskaberne og sin revolutionerende RAMP Tech GS-teknologi.

Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL

Atomic har integreret hele sin teknologi i den nye Redster Doubledeck 3.0 SL for at give den en enestående manøvredygtighed i skarpe sving af slalomtypen på pisterne.

Atomic Vantage 90

Med sin alsidige talje på 90 mm og sin All-Mountain Rocker i enderne er Atomic Vantage 90 en innovativ All-Mountain-ski med en perfekt balance til både hårde pister og løs sne!

Atomic Redster Doubledeck XT

Den nye Atomic Redster Doubledeck 3.0 XT er en af de mest ydedygtige ski fra Atomic. Med sin radius på 15,5 m er Redster Doubledeck 3.0 XT en ekstremt manøvredygtig ski, også ved høj fart, og den er det ideelle kompromis mellem egenskaberne for slalom og storslalom.

Blizzard

Blizzard RC CA

Et ideelt redskab til skiløbere, der ønsker en Race-skis performance, samtidig med mulighed for at ændre radisu og hastighed, når det passer dem.

Blizzard Brahma
Brahma, der stammer fra "Bullride-sortimentet", er en videreførelse af FlipCore-konstruktionen og teknologien, der gør disse ski utroligt lette og manøvredygtige. Med en taljering på 88 mm og 3 lag Titanal er Brahma en dynamisk ski til fuld all-mountain-/
Blizzard RC Ti

Et ideelt redskab til skiløbere, der ønsker en Race-skis performance, samtidig med mulighed for at ændre radisu og hastighed, når det passer dem.

Blizzard S-Power FS

S-Power FS er en høj performance-ski med sin smalle talje og en let skovlformet rocker. Den tilpasses de aktuelle sneforhold. Støddæmpningssystemet med oliestempel er totalt integreret i bindingssystemet og reducerer vibrationerne op til 15 gange hurtigere. En ski til fartentusiaster!

Bogner

Bogner Vision TR

Bogner Vision TR er en meget elegant model med en All Mountain-ramme, så pisterne variationer kan udnyttes, uanset sneen. En Haute Couture-ski!

Dynastar

Dynastar Chrome 72 CR

Chrome er det nye udvalg af Dynastar-ski dedikeret til pisten. Chrome 72 CR deler sin brors (74 CR) brusende temperament, samtidig med at den er mere tilgængelig med hensyn til performance.

Dynastar Glory 79

Glory-sortimentet er den nye generation af All Mountain ski til kvinder. Dens midterfelt giver takket være Glory 79 et maksimalt greb på præparerede pister og manøvredygtighed i ethvert terræn.

Dynastar Powertrack 79
Den nye Powertrack 79 er et nyt syn på all-mountain-skien: Den forener forskellige teknologier for piste- og freeride-ski og giver en maksimal blidhed i kurver og har et perfekt greb på kanten. Den perfekte ski til samtlige snetyper.
Dynastar Cham 2.0 97

Dynastar Cham 97 var allerede en reference inden for alsidig freeride. Det nye sortiment 2.0 er endnu lettere at håndtere! Med en lettet konstruktion og en "light" binding er den én af de letteste i kategorien.

Dynastar Exclusive Elite 11

Elite 11 fra Dynastar til kvinder er beregnet for erfarne løbere, der er tilhængere af pisten og fart. En ski, der tilbyder ”race-skis” stabilitet og præcision og langrendskis lethed.

Dynastar Exclusive Elite 12

Dynastar Exclusive Elite 12 er en kort, let og legende ski. Den er kendetegnet ved et enestående greb, en præcision uden sidestykket i korte sving og en betryggende stabilitet ved høj fart.

Dynastar Mythic

Den spritnye Mythic fra Dynastar kombinerer elementer fra moderne freeride-ski med en ultralet kulstofkonstruktion, der giver samtlige skiløbere, der ønsker at opdage nye terræner, høj performance. Den nye kulstofkonstruktion giver lethed og rigiditet, en garanti for et enestående greb i enhver situation.

Dynastar Speed 20ème anniversaire

For at fejre sine 20 år lancerer SKISET en enestående ski, der er fremstillet i Frankrig og er helt på forkant med innovationen. Denne kraftige ski, der har en Course-ramme, er tilstrækkeligt tolerant til at blive båret hele dagen.

Dynastar Team Comp

Dynastar Team Comp-skien er specielt udformet til at børn, der ønsker at følge deres idoler. Denne tilgængelig og alsidige ski passer perfekt til de første konkurrencer og gør det muligt for unge skiløbere at gøre fremskridt under de bedste forhold.

Fischer

Fischer Motive 80 XTR
Motive 80, der talrige gange er præmieret i specialpressen, er en reference blandt all-mountain-ski. Den har en traditionel konstruktion med lige felt og en let Rocker-skovl og placerer sig blandt de mest sportslige i kategorien.
Fischer Progressor F17

Legeområdet? Pisten! F17 har teknologien fra Dual Radius System, der gør det lettere at løbe ind i sving, samtidig med at der bevares en maksimal stabilitet i hele kurven. Endelig er den nye Progressor endnu mere dynamisk!

Fischer RC4 Worldcup RC

RC4 RC gør det muligt at anvende kraften fra Géant Course-skien i hverdagen på pister og sne af forskellig art. Selv om accelerationerne er kraftige, kan man til enhver tid ændre fart og tilbagelægge de korteste sving.

Fischer RC4 Worldcup SC

RC4 SC, der er mindre eksklusiv end skien Slalom Course, har en ideel geometri for overførsel af maksimal kraft i korte til mellemlange sving.

Head

Head Absolut Joy SLR

Head har til udformningen af sin nye ski til kvinder anvendt hele teknologien til glæden ved skiløb! De anvendte materialer gør det muligt for denne ski at placere sig blandt de letteste i kategorien samtidig med at de sikrer en enestående skiperformance. Rocker-princippet ERA 3.0 gør det muligt for denne ski at tilbagelægge kurver i sindsro.

Head Natural Instinct

Head har lagt hele sin teknologi i glæden ved at stå på ski! Rocker-princippet ERA 3.0 gør det muligt for denne ski at tilbagelægge kurver i sindsro. Den er ski til 100 % udnyttelse af skiområdet i fuld tryghed.

Head I. GLR

En ski til løb med en traditionel sandwich-konstruktion, der er født til at klare store kurver.

Head I. GSR

En ski til løb med en traditionel sandwich-konstruktion, der er født til at klare store kurver.

Head i.Supershape Magnum
Krævende svingradius, men også manøvredygtig ved høj hastighed, mellembred talje for større alsidighed og konkurrenceorienteret sandwichkonstruktion; denne ski er beregnet til de meget øvede løbere.
Head i.Supershape Speed
This typical carving ski is at the top of experts' and ski instructors' lists: the versatile ski has a sidecut located somewhere between a giant and a slalom ski and keeps enough speed in reserve for absolute control of the mountain.
Head Super Joy
Den banebrydende Super Joy fra det nye Head-sortiment til kvinder gør målet fuldt for de bedste kvindelige skiløbere. Denne ski til et hidtil uset forhold mellem præcision og lethed takket være sin ultralette grafen- og bicellekerne.  Den reaktionsevne gi
Head Chip Prestige
Den stammer fra Supershape-sortimentet. Det intelligente Head-system bevarer energien, der lægges i kurverne, og gengiver den til dine ski. Jo hurtigere du løber på skiene, jo mere aggressive bliver de. Du vil blot mangle en radardetektor.
Head Supershape Team LR
Til de første kurver, hop og forfølgelsesløb blandt venner. Denne ski er designet til læring og forsynet med ERA-teknologien², der fremmer drejning og skæring af kurver.
Head Supershape LR

Indigo

Indigo ACR

High Tech-ski! Hver ski er fremstillet i to særskilte dele adskilt af en kanal, der gør det muligt at koncentrere energien på den indvendige kant. : En side konstrueret med ret smidige materialer, der giver komfort og let adgang. Den anden i kulstof for en sportslig adfærd. For sportsfunktionen løbes på kulstofsiden på den indre kant; For den afslappede funktion løbes på den indre fiberkant.

K2

K2 Luv It

Med Luv It får du mulighed for at løbe trygt på ski. All-Terrain Rocker fra K2 giver dig den tolerance, som du måtte have behov for, når du angriber de mest krævende pister.

K2 Press

Le Press føler sig også godt tilpas ved brug som All Mountain, i hele skiområdet samt i Snowpark.

K2 Beluved 78 Ti

Denne ski er skabt til kvinder, der ønsker en maksimal præcision på hård og isbelagt sne. En traditionel konstruktion kombineret med en let skovformet rocker til et trygt løb ind i kurver!

K2 Charger
Charger, der er best-seller i Tyskland i 2014, er præmieret talrige gange i specialpressen. Denne levende og meget dynamiske ski giver gode skiløbere, der elsker at udfordre deres teknik, tillid.
K2 Ikonic 80

Det nye All Mountain-sortiment fra K2 hedder IKonic. Med 80 har K2 fokuseret på performance på pisten. Beviset er, at en 80mm kan vise sig at være lige så manøvredygtig som smallere ski, samtidig med at den tilbyder større tolerance i blød sne.

K2 Luv Machine 74 Ti

Magien i skien Women K2 ligger i, at man kan løbe trygt på den. Luv Machine 74 Ti har indlagt metallag i den lette konstrution for at opnå større kraft under foden.

K2 Indy

Start med fordelen ved de to grundlæggende elementer for læring: styring og komfort! Løb ind i kurver lettes af Catch-Free Rocker og det tolerante flex, der er opnået med Noodle-systemet.

K2 Shreditor 75

Barren er ikke endelig ikke sat så højt… Større søskende skal passe på, de vil måske snart ikke længere dominere! Din lillebrog og hans Shreditor 75 Jr. er allerede ved at indhente dig…

Kastle

Kastle FX85

Kästles skievne kendetegnes ved en meget progressiv skovl, der udvisker ujævnheder i terrænet, der gør det muligt for en skiløber at løbe i fuld tryghed. FX, der er mindre krævende end MX, er en ideel ski i Kästle-universet!

Kastle LX 72
LX 72 er en super let ski, der er designet til anvendelse på pisten. Den har en meget progressiv skovl, der er kendetegnet for Kästle-ski, og den konstruktion i træ og titanal borger for mærkets seriøsitet. LX72 er endelig meget tilgængelig, samtidig med
Kastle MX 83
MX83 forener en traditionel konstruktion (lige felt, dobbelte titanal-plader) med et let genkendeligt design med en meget progressiv skovl. MX83 er meget let tilgængelig og kan anvendes af et bredt publikum, samtidig med at den tilbyder de mest krævende s

Lacroix

Lacroix Mach Carbon
Hvordan adskiller Lacroix-skien sig fra andre ski? Den er resultatet af industrielle og strategiske valg, der privilegerer produktionen i en lille serie og materialernes kvalitet. Styrken er kendetegnende ved den nye CARBON MACH. Denne ski er fuldt tilgæ
Lacroix Pearl
Newly developed, with an LX sandwich structure, the Pearl possesses a more athletic nuance, giving it greater precision and stability on hard snow without sacrificing its original qualities of lightness, manoeuverability and versatility. Conceived for wom

Nordica

Nordica Fire Arrow 76 X

Den nye Fire Arrow 76 er én "to-i-en": en ultra stabil ramme kombineret med en slalomskovl. Skien drejer ubesværet, samtidig med at den bevarer et perfekt kantgreb på pisten.

Nordica Fire Arrow 76 X Ti

Den nye Fire Arrow 76 er én "to-i-en": en ultra stabil ramme kombineret med en slalomskovl. Skien drejer ubesværet, samtidig med at den bevarer et perfekt kantgreb på pisten.

Nordica Spitfire RTX

Spitfire kombinerer teknologi og glæde. Spitfire, der er en kombination af skovlen fra SL og rammen fra GS, er hurtig på nedløbet og bevarer kanternes greb uden nogensinde at slippe dig.

Nordica Spitfire Ti Evo

Spitfire kombinerer teknologi og glæde. Spitfire, der er en kombination af skovlen fra SL og rammen fra GS, er hurtig på nedløbet og bevarer kanternes greb uden nogensinde at slippe dig.

Rossignol

Rossignol Experience 75

Experience 75 kombinerer en traditionel camber for et optimalt greb på hård sne og en dobbelt progressiv Rocker for større kontrol og manøvredygtighed i blød sne.

Rossignol Sprayer
En rigtig Twin tip-ski til udfoldelser i sneparken.
Rossignol Temptation 75

Temptation 75 kombinerer en traditionel camber for et optimalt greb på hård sne og en dobbelt progressiv Rocker for større kontrol og manøvredygtighed i blød sne.

Rossignol Experience 80
All-mountain-ski til skiløbere fra mellemniveau til garvede løbere. Anvendelsen af en let trækerne og den nye AirTip-skovl placerer Experience 80 blandt de letteste i dette segment og blandt de mest behagelige på fødderne. Det er en yderst ideel ski til 1
Rossignol Pursuit 300

Pursuit-sortimentet, der har fået tildelt talrige priser, er en reference på pisten. Kombinationen et en meget let skovlformet rocker og traditionel camber i hele skiens længde letter løbet indi en kurve og Pursuit 300 tilbyder hele sit potentiale ved carving.

Rossignol Smash 7
Smash 7 er den ideelle ski til kommende freeriders. Skien flyder enestående på løs sne og giver nye oplevelser, uden at man bliver udmattet.
Rossignol Unique 2
Rossignol Unique 4
UNIQUE er det nye udvalg af ski fra Rossignol til kvinder, der fokuserer på anvendelse, lethed og skiglæde. Unique 4 er til skiløbere, der ønsker en effektiv og alsidig ske samtidig med, at den forener glæde og fremskridt.
Rossignol Experience 84 TPX
Experience 84 er ubetinget den nye reference inden for all-mountain. Det er en stærk og alsidig ski. Den har den nødvendige smidighed offpiste, samtidig med at den er yderst præcis og stram ved carving. Enestående ski til alle dage!
Rossignol Hero LT
Hero LT har de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet og er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en stærk ski, som giver en enestående kontakt mellem ski og sne og maksimal stabilitet ved høj hastighed.
Rossignol Hero ST
Hero ST med de nyeste innovationer fra verdensmesterskabet er beregnet til tekniske løbere, der ønsker en smidig og stærk ski i korte sving. Forening af høj performance og tilgængelighed.
Rossignol Soul 7
Soul 7 repræsenterer den nye generation af Rocker-ski med lettet skovl og talje for maksimal lethed og manøvredygtighed. Med 106 mm i taljen er Soul 7 skien til samtlige dage!
Rossignol Temptation Style W

Den nye All-Mountain Temptation Style W er reference inden for alsidighed og høj performance. Denne ski med air tip, der har givet Rossignal en teknologisk pris, og en lettet konstruktion, giver en følelse af lethed i ethvert terræn samt et præcist løb på præparerede pister.

Rossignol Terrain Baby

En ski til pister, der er designet til de første sving. Den hjælper unge skiløbere med at opnå tillid på pisten og med at lære de grundlæggende skiteknikker ski.

Rossignol Hero Junior Multi-Event
Sideskæring til korte og flydende sving. En stor skovl for hurtighed og lethed i starten af sving. Performance og tilgængelighed for kommende mestre!

Salomon

Salomon X-Drive Focus

Den er den mest tolerante model og letteste at styre i X-Drive-sortimentet. Skien er designet til at indgyde maksimal tryghed allerede i de første kurver og giver dig mulighed for at gennemskære skiområdet i fred og ro.

Salomon Cira

All Mountain-rammen, der er lidt bredere, giver en betryggende stabilitet på pisten, uanset sneforholdene. Med en ny lettet konstruktion er skiftet fra kant til kant hurtigere og Cira er meget dynamisk.

Salomon X-drive 8.0 BT

Reaktionsevne, alsidighed og glæde i hele skiområdet. X-Drive 80 tilbyder enestående ydeevne på hård sne, samtidig med at den lette skovlformede Rocker absorberer terrænets ujævnheder både på pisten og off-piste.

Salomon Q98

En alsidig og retningsbestemt ski til eventyrere! Q-98 er en stabil og reaktiv ski, der er klar til at angribe et hvilket som helst terræn… fortrinsvis off-piste.

Salomon W-Max

W-max er en ski til pister af højt niveau. Denne ski til kvinder er hurtig og intuitiv. Den har en slalomskis reaktionsevne ledsaget af den intuitive og legende side for Carve Rocker.

Salomon X-drive 8.0 FS

Teknologi i præcisionens tjeneste! Kulstoframmen X og RKS styrker på strategiske steder konstruktionen med letheden fra X-Drive 8.0 FS, mens Rocker All Mountain giver skien en maksimal alsidighed.

Salomon X-drive 8.3
X-Drive er en værdig efterfølger til den legendariske Salomon Enduro: Den er stærk, stabil og flydende og klar til at tillægge alt på sin vej med en utrolig alsidighed. Denne ski har en ny lettere struktur, hvilket gør den mere behagelig, i takt med at d
Salomon X-max

Den nye X-Max, der er lettere og mindre specifik end Race-ski, er solid, stabil og præcis: det ideelle redskab til fartentusiaster!

Volant

Volant Pulse Colorado
Pulse Colorado er en stor (100 mm), yderst let ski, der er specialdesignet til en ny generation af offpiste-løbere. Colorados carbonkonstruktion giver den kraft og stabilitet uden at gøre den for eksklusiv.
Volant Pulse White
Volant tilbyder et enestående løb: harmonisk flex i såvel korte som store kurver, der gør skien dynamisk uden at være krævende for benene.

Volkl

Volkl Racetiger Speedwall GS Demo

Racetiger Speedwall GS er en reference for sit segment! Den kombinerer kraft og præcision for gennemskæring af store kurver.

Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
A ski for racing greats, equipped with the new Speedwall technology, the first waxable field to gain valuable hundredths for the win.

Sikker betaling
Betalingsmiddel: payment